Milletvekili Demir, Terme için de devrede

AK Parti Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, Terme Belediye Başkanı Şenol Kul'un taleplerinin çözümü için Ankara'da bazı temaslarda bulundu.

Milletvekili Demir, Terme için de devrede

      AK Parti Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, 30 Mart'ta yapılan yerel seçimlerin ardından ilçe belediyelerinden kendisine iletilen taleplerin çözüme kavuşturulması için girişimlerini sürdürüyor. Demir, bu kapsamda Terme Belediye Başkanı Şenol Kul ile birlikte bazı ziyaretler gerçekleştirdi.

                                         BAKANLIKLARA PEŞ PEŞE ZİYARET

      Milletvekili Demir, Terme Belediye Başkanı Şenol Kul ile birlikte, Kültür ve Turizm Bakanlığı Yatırım ve İşletmeler Genel Müdürü Adnan Aslan, Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Orhan Erdem ve EPDK Başkanı Mustafa Yılmaz ile görüşmelerde bulundu. Adnan Aslan'a Terme'nin turizm bölgesi ilan edilmesi için yapılan başvurunun takip edilmesi istenirken, Orhan Erdem Erdem'den OMV'nin yaptığı okulun Fen Lisesi olması talebi iletildi. EPDK'da yapılan görüşmede ise ilçenin doğalgaza kavuşturulması için öneride bulunuldu.

                                 DEMİR'DEN BAKANLIK YETKİLİLERİNE TEŞEKKÜR

     Milletvekili Demir, "Bana iletilen sorunların çözümü için Ankara'da üzerimi düşeni yapıyorum. Daha önce diğer ilçelerde yaptığım gibi bugün de Terme için girişimlerimiz sürüyor. İlçeye doğalgaz getirilmesi, turizm bölgesi ilan edilmesi ve OMV'nin yaptığı okulun Fen Lisesi'ne dönüştürülmesiyle ilgili talepler vardı. Bunları ilgilileriyle görüşüp, önerilerimizi sunduk. Bize bu konuda yardımcı olan tüm bakanlık yetkililerimize teşekkür ederim" dedi.

    Terme Belediye Başkanı Şenol Kul da, kendilerine yol gösterdiği için Milletvekili Demir ve bakanlık yetkililerine teşekkür etti.

               NAMIK AZGIN  

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER