MİLLETVEKİLİ KARAASLAN'DAN BAŞKAN GENÇ'E ZİYARET

AK Parti Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, Canik Belediye Başkanı Osman Genç'i makamında ziyaret etti.

MİLLETVEKİLİ KARAASLAN'DAN BAŞKAN GENÇ'E ZİYARET

        Karaaslan'da Canik'te AK Parti belediyeciliğinin en güzel örneğinin sergilendiğini belirtirken, Başkan Genç, 21. yüzyıl belediyeciliği yaptıklarını söyledi.

       Canik Belediye Başkanı Osman Genç, AK Parti Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan'ı makamında ağırladı. AK Parti Canik İlçe Başkanı Ercan Eler, AK Parti Canik İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülay Korucu ve teşkilat üyelerinin de bulunduğu ziyarette Başkan Genç ve Milletvekili Karaaslan, Samsun'un gelişimi noktasında ortak akla işaret etti. Samsun'u geleceğe en iyi şekilde taşımak için çağın gerektirdiği bütün yenilikleri ilçede uyguladıklarını belirten Başkan Genç, Canik'in eğitim, kültür ve kentsel yaşam alanlarında büyük bir dönüşüm içerisinde olduğunu söyledi.
                                                   KENTSEL ESTETİK
        Şehre estetik kazandırmak için çalıştıklarını ifade eden Genç, "Şehrimizi çağdaş şehirler seviyesine ulaştırmak için Türkiye'nin en büyük ve en güzel örnek dönüşüm projelerini uyguluyoruz. Kuzey Yıldızı'nın ardından Yeni Mahallemiz de kamulaştırma ve yıkım işlemlerinin ardından modern bir görünüme kavuşacak. Bunun haricinde Toptepe'nin ardından Hacıismail, Yavuzselim, Kuzey Yıldızı ve Gaziosmanpaşa Mahallelerimizde uyguladığımız Güzel Evim Mutlu Geleceğim projesi ile bu mahallelerimize estetik bir görünüm kazandırıyoruz" dedi.
                                                 21. YÜZYIL BELEDİYECİLİĞİ
         Bir şehrin ortak akılla ileriye taşınabileceğine işaret eden Başkan Genç, "İlçemizde yaptıklarımız elbette ortak aklın sonucudur. Gerek vatandaşlarımızla, gerekse muhtarlarımız ve sivil toplum kuruluşlarımızla olsun, toplumun bütün kesimleriyle sürekli istişare halindeyiz. Şehrimizi de en ileri seviye taşımak için 21. yüzyıl belediyeciliği yapıyoruz. Günümüzde şehirlerin yönetiminde ortak akıl çok önemlidir. Bu noktada Samsun'un yöneticileri olarak daha iyi bir gelecek adına mutlaka ortak akılla hareket etmeliyiz" diye konuştu.
                                         YAŞAM STANDARTLARI YÜKSELDİ
         Kentsel dönüşüm çalışmalarıyla birlikte ilçede suç oranlarının azaldığına da vurgu yapan Başkan Genç, “İlçemizde yaşam standartlarını yükselttik. Artık ilçemizde çocuklarımız, gençlerimiz, kısaca insanlarımız geleceğe daha umutla bakıyor. Temel hedefimiz şehrimizde çocuğuyla, genciyle, kadınıyla mutlu bir aile modeli oluşturmaktır” şeklinde konuştu.
                                          KARAASLAN'DAN GENÇ'E TEBRİK
          Samsun'a kazandırdığı projeler nedeniyle Başkan Osman Genç'i tebrik eden Milletvekili Çiğdem Karaaslan da, şunları söyledi: "Başkanımızın Canik ilçemizde yaptığı eğitim, kültür, kentsel dönüşüm gibi her alanda yaptığı çalışmaları yakından biliyorum. Canik Belediyesi AK Parti belediyeciliğinin en güzel örneğini sergilemektedir. Bu noktada Başkanımızı tebrik ediyorum." 
                Köksal ÖNER

Güncelleme Tarihi: 08 Ağustos 2015, 08:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER