banner223

CHP Samsun Milletvekili Adayı Şaban Sevinç, “Tamamen Bir Zapturapt, Zorbaca Bir El Koyma’’

CHP. Samsun Milletvekili Adayı ve Halk TV Genel Müdürü Şaban Sevinç, gündem yaratacak açıklamalarda bulundu.

CHP Samsun Milletvekili Adayı Şaban Sevinç, “Tamamen Bir Zapturapt, Zorbaca Bir El Koyma’’

     1 Kasım seçimleri yaklaşırken, oldukça heyecanlı ve kararlı görünen Şaban Sevinç,  gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Sevinç,“İpek Medya Grubu’na yapılanlar çok çirkin. Bu durum bizim başımıza gelse, defolup gidin derdim. Çünkü burada tamamen bir zapturapt, zorbaca bir el koyma var. Herhangi bir hukuki karar, bir hüküm yok ortada. Mahkeme bir karar vermeden el koymaya çalışıyorlar. Atanan kayyumdan, tebliğ yöntemine kadar her şey hukuka aykırı. 1 Kasım’dan sonra tüm bu hukuksuzluğa dur diyeceğiz” dedi.

                       “ Halkın Kanını Sömüren Bu Düzene Son Vereceğim’’

      Samsun’dan Milletvekili Adayı olmasıyla ilgili olarak ise Sevinç, “Ben Samsun’a milleti kandırıp milletvekili olayım diye gelmedim. Ben Samsun’a siyasi iklimi değiştirmeye geldim. Samsun’daki sömürü düzenini, bu kirli zinciri kırmaya geldim. Bu pis düzeni bozacağım. Halkın kanını sömüren düzene son vereceğim” diye konuştu.

                      “Bakan Bey Köylünün Sömürülmesine Göz Yumuyor ’’

      Halk  TV Genel Müdürü Şaban Sevinç sözlerine şöyle devam etti;

     “Spor Bakanı Akif Kılıç’ı görevini yapmaya davet ettim. Vatandaş gırtlağa kadar borca batmış. Geçen yıl 2 Lira’ya satılan çeltik, bu sene 1 lira 30 kuruştan satılıyor. TMO (Toprak Mahsulleri Ofisi) neden kapalı duruyor. TMO; Taban fiyat açıklamalı ki köylü tefeci tüccara muhtaç kalmasın. Bakan bey köylünün sömürülmesine göz yumuyor. Gelmiş bu mevsimde yüzme havuzu açıyor. Önce TMO’yu aç.’’

     "AKP’nin 6. Sıra Milletvekili Adayı Orhan Kırcalı Köylere Haciz Gönderiyor"

     Sevinç; ‘’AKP’nin ilçe yönetimlerinde çeltik ve fındık tüccarları var. Tefeci kılıklı tüccarlar. TMO kapalı olduğu için bu tüccarlar çiftçinin çeltiğini ucuza alıp, TMO açılınca yüksek fiyattan satıyorlar. Aynı durum fındık içinde geçerli. Dolayısıyla yetiştirdiği ürün para etmeyen köylü Sulama Birliğine borcunu ödeyemeyincede, Sulama Birliği Avukatı AKP’nin 6. Sıra milletvekili adayı Orhan Kırcalı devreye giriyor, köylülere haciz gönderiyor” dedi.
  “Sömürüyorlar Benim Garip Köylü Kardeşimi. Ben Bunları Görmezden Gelemem" 

       Köylülerin sorunlarıyla ilgilide konuşan Sevinç, “Geçtiğimiz 7 Haziran seçimlerinden önce, bir çektik tüccarı AKP’ye yılda 500 bin lira yardım verdiğini söylüyor. Nerden yapıyor bu yardımı. İşte bizim köylerimizdeki çeltik üreticilerinin sırtından yapıyor. Sömürüyorlar benim garip köylü kardeşimi. Ben köylü çocuğuyum. Daha 6-7 yaşlarımdayken ailecek tarlaya gidip tütün kırardık. Köylünün verdiği emeğin ne kadar kutsal olduğunu biliyorum. O yüzden ben bu kirli oyunları bozacağım” dedi.

  " Bütün Şehir Yasasını Kaldıracağız. Köyler Eskisi Gibi Muhtarlar Tarafından Yönetilecek"

         Bütün Şehir yasasını kaldıracaklarını ifade eden Şaban Sevinç; “Oy planları uğruna bir Bütün şehir yasası çıkardılar. Şimdi düşünün Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, 100 km uzaktaki köye hizmet verecek. Yusuf Ziya Yılmaz daha Samsun'un merkezindeki Saathane’yi   yapamamış. Benim köyüme nasıl hizmet verecek. İlçe merkezlerindeki yollar bile çamur içinde” diye konuştu.

    "Çıkar Çevreleriyle, Tefecilerle Ve Kirli Siyasetçilerle Mücadele Edeceğim Ve Sorunları Tek Tek Çözeceğim"

          CHP Samsun Milletvekili Adayı Şaban Sevinç sözlerini şöyle tamamladı;

           “1 Kasım’da yüce Türk Milleti çok güzel bir karar verecek. Ben Bafra’nın Yörgüç Köyünden Hacı Muhterem Sevinç'in oğluyum. Ben Samsunlular adına; çıkar çevreleriyle, tefecilerle ve kirli siyasetçilerle mücadele edeceğim ve sorunları tek tek çözeceğiz” şeklinde konuştu.
       NAMIK AZGIN  

Güncelleme Tarihi: 29 Ekim 2015, 16:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER