MİLLETVEKİLİ KÖKTAŞ, 1 KASIM SEÇİM ÇALIŞMALARI KAPSAMINDA 19 MAYIS’DA

AK Parti Samsun Milletvekili ve Milletvekili Adayı Fuat Köktaş, "Türkiye son 13 yılda AK Parti iktidarıyla birlikte büyüdü, gelişti, dünyada söz sahibi olmayı başardı" dedi.

MİLLETVEKİLİ KÖKTAŞ, 1 KASIM SEÇİM ÇALIŞMALARI KAPSAMINDA 19 MAYIS’DA

    AK Parti Samsun Milletvekili ve Milletvekili Adayı Fuat Köktaş 1 Kasım seçim çalışmaları kapsamında 19 Mayıs İlçesi'nde bir dizi programlar gerçekleştirdi.
     İlçe de geniş katılım ile gerçekleşen sabah kahvaltısında 19 Mayıslılarla biraraya gelen Milletvekili Köktaş, daha sonra ilçe merkezinde ve sanayi sitesinde esnaf ziyareti yaptı.
     19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, İlçe Başkanı İrfan Kalaycı, AK Parti Samsun İl Yönetim Kurulu Üyesi Orhan Tozlu ve ilçe teşkilat üyelerin de katılımıyla Düzköy Mahalle sakinleri ile biraraya gelen Milletvekili Köktaş, 1 Kasım seçimine az bir zaman kaldığını Türkiye'nin geleceği açısından 1 Kasım seçiminin büyük önem taşıdığını söyledi.
      Türkiye demokrasisi için istikrarın çok önemli olduğuna vurgu yapan Milletvekili Köktaş, "işte bu istikrar sayesinde Türkiye son 13 yılda AK Parti iktidarıyla birlikte büyüdü, gelişti, dünyada söz sahibi olmayı başardı. İnşallah 1 Kasım seçimlerinde aziz milletimizin vereceği büyük destek ile ülkemiz hedeflerine emin adımlarla ilerleyecektir" dedi.
       Türkiye ne zaman tek partili hükümete geçse ve çok güzel şeyler yapmaya başlasa her zaman bir takım şer odakları tarafından hedef alındığını ifade eden Milletvekili Köktaş, "Türkiye ne zaman ileriye gitse, hemen önüne takoz koymaya başlıyorlar. Bunu da öncelikle bu hizmetleri, yatırımları, projeleri hayata geçirenleri hedef alıyorlar. Bu oyunları tutmayınca daha sonra aile fertlerini hedef alıyorlar. Algı operasyonları, çirkin iftiralar ve asılsız haberler ile itibarsızlaştırmaya çalışıyorlar. Bu da ülkemizde ne zaman güzel işler yapılmaya, hedeflerine doğru koşmaya başladığı zaman bir takım şer odakları tarafından yapılıyor.Bizim derdimiz ülkemizi siyasi istikrar ve güven içerisinde geleceğe taşımak, onların derdi ülkeyi karıştırmak, eski günlerine döndürmek. Ülkemiz üzerinde oynanan oyun büyük fakat aziz milletimizin bunlara karşı sandıkta vereceği cevap daha büyük olacaktır" diye konuştu.
     Milletvekili Köktaş sözlerine şöyle devam etti:
     "2002-2015 dönemin, Türkiye’de demokrasi ve insan haklarının güçlendirilmesi bakımından çok müstesna bir zaman dilimidir. Gerçekten de geride bıraktığımız on üç yıllık sürede, demokrasimizin sağlam ve kalıcı bir zemine oturtulması, her kesimden insanımızın temel hak ve özgürlüklerden en geniş şekilde yararlanması açısından oldukça önemli adımlar atılmıştır. Bu adımlar, devlet ile toplum arasındaki mesafeyi kısaltan, başka bir ifadeyle milletimizin devletine güvenini pekiştiren adımlardır. Ak Parti iktidarı tarafından daha önceki süreçte güvenlikçi bakış açısı ve vesayet kurumları nedeniyle hak ve özgürlükler başta olmak üzere talepleri duymazdan gelinen halkımızın sesine kulak verilmiştir. Bu bakımdan, güvenlik ve özgürlük arasında bir denge yakalanmış; aralarında hiçbir ayrıma gidilmeksizin insanlarımızın meşru taleplerinin en geniş şekilde karşılanmasına çaba harcanmıştır. Türkiye’nin bir özgürlükler ve adalet toplumu ülkesi olma yolculuğumuz devam edecektir."
        NAMIK AZGIN 

Güncelleme Tarihi: 25 Ekim 2015, 14:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER