MİLLETVEKİLİ KÖKTAŞ, ÇARŞAMBA’DA SEÇİM ÇALIŞMASINDA

AK Parti Samsun Milletvekili ve Milletvekili adayı Fuat Köktaş, seçim çalışmaları kapsamında baba ocağı Çarşamba ilçesinde, bir dizi programlar gerçekleştirdi.

MİLLETVEKİLİ KÖKTAŞ, ÇARŞAMBA’DA SEÇİM ÇALIŞMASINDA

    Sanayi sitesinde esnaf ve çalışanlar ile bir araya gelen Milletvekili Köktaş, 1 Kasım seçimleri için hemşehrilerinden destek istedi.
    Samsun eski Milletvekili  Ahmet Yeni, Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, İlçe Başkanı Halit Doğan ve ilçe teşkilat üyelerinin katılımı ile Çarşamba Sanayi Sitesi'nde esnaflar ve çalışanlar ile sabah kahvaltısında buluşan Milletvekili Köktaş, 13 yıldır ülke genelinde birçok hizmete imzasını atan AK Parti iktidarlarının sağladığı istikrarın, huzurun ve refahın devam etmesi için 1 Kasım seçimlerinin çok önemli olduğunu söyledi.
     Milletvekili Köktaş sözlerine şöyle devam etti:
      "7 Haziran seçimleri öncesi ve sonrasında Türkiye'de AK Parti iktidarı ile yakalanan güven ve istikrar ortamının bozulması için sanki bir takım eller işbirliği etmişçesine ülke üzerinde oyunlar oynamaya başladılar. Yapılan olaylarla seçim sonuçlarını etkilemeye, milletin iradesini ipotek altına almaya çalıştılar.Bunlar neden oluyor; Çünkü Türkiye AK Parti iktidarı ile dünya da söz ve karar sahibi oldu. Artık hasta adam Türkiye yok, bölgesinde olup bitenlere seyirci kalan bir Türkiye yok. Bu yüzden ülkemizin dirliğini, birliğini bozmak istiyorlar. Kardeşi kardeşe düşürmek istiyorlar. Geçmişte bunları yaptılar. Türkiye de yaşanan bu olaylar yüzünden yılları heba oldu. Bugün şükürler olsun ki Türkiye kendi insansız hava aracını, roketini, uydusunu, tankını ve uçağını yaptı, yapmaya devam ediyor. İşte 1 Kasım seçimleri, işbirliği yaparak ülkemiz üzerinde oyun oynayanlara karşı cevap verilecek gün olacaktır."
     Milletvekili Köktaş sözlerini şöyle sürdürdü:
     "Adalet ve Kalkınma Partisi olarak çalışma hayatında hakkaniyeti ve insan onuruna yakışır çalışma ortamlarını tesis edilmesi esas alıyoruz. İkinci atılım dönemimizde de evrensel standartlarda ve uluslararası taahhütlere uygun, kaliteli ve güvenceli bir çalışma hayatını tam olarak tesis etmeyi hedefliyoruz. Çalışma hayatında şiarımız, çalışanın teri kurumadan hakkının verilmesidir. Bu şiarla, diğer alanlarda olduğu gibi, çalışma hayatının merkezine de insanı koyuyoruz. Çalışan kesimlerimizin iş sağlığı ve güvenliği, kendi başına bir değer olduğu gibi, verimli ve katma değeri yüksek bir üretim yapısının da ön şartıdır."
       Milletvekili Köktaş, daha sonra Orta Mahalle de Uzun çarşı ve Çakmakçılar Caddesi üzerinde esnaf ziyareti yaparak hemşehrileri ile bir araya geldi.
         Çay ocaklarında oturanlarla bol bol sohbet eden Milletvekili Köktaş, vatandaşların talep, sorun ve görüşlerini dinledi.
           NAMIK AZGIN 
 

Güncelleme Tarihi: 20 Ekim 2015, 11:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER