MİLLETVEKİLİ KÖKTAŞ, KAVAK VE ASARCIK’DA SEÇİM ÇALIŞMASINDA

AK Parti Samsun Milletvekili ve Milletvekili Adayı Fuat Köktaş, 1 Kasım seçim çalışmaları kapsamında Kavak ve Asarcık ilçelerinde bir dizi programlar gerçekleşti.

MİLLETVEKİLİ KÖKTAŞ, KAVAK VE ASARCIK’DA SEÇİM ÇALIŞMASINDA

   Programlarına ilk olarak Kavak ilçesinde başlayan Milletvekili Köktaş, Yaşar Doğu Mahallesinde esnaf ziyareti yaparak vatandaşlar biraraya geldi.
   İlçede bulunan Kahvehanelerde oturan Kavaklılarla da bol bol sohbet eden Milletvekili Köktaş, "Rabbime şükürler olsunki, millet olarak, devlet olarak güçlüyüz ama daha güçlü olmamız lazım. Bunun için 1 Kasım'da da 'bismillah' diyerek istikrar ve güven için mührü pusula da AK Parti'ye vuracağız" dedi.
    Milletvekili Köktaş daha sonra Asarcık İlçesi Arıcak ve Yayla Mahallelerinde ziyaretlerde bulundu. Burada mahalle sakinlerinin eğitim ile alakalı sorunlarını dinleyen Milletvekili Köktaş, ilgili kurumlarla görüşmeler yaparak konunun çözümü için takipçisi olacağını söyledi. 
     Partisinin İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından düzenlenen "Gençlik Buluşması"na da katılan Milletvekili Köktaş, tecrübe ve bilgi paylaşımında bulundu. Gençlere önemli tavsiyelerde bulunan Milletvekili Köktaş, üniversite öğrencilerinin eğitimlerini alırken ayrıca yabancı dil eğitimi görmelerini ve yeteneklerini ortaya çıkarabilecekleri çalışmalar içinde olmalarını söyledi.
     Gençlere eski ve yeni Türkiye arasındaki farkları örneklerle anlatan Milletvekili Köktaş, Türkiye'nin ne zaman ayakları üstünde dursa, güçlenip ayağa kalkıp koşmaya başlasa bir takım şer odakları tarafından engellemelerle karşı karşıya kaldığını belirtti. Bunlardan bazılarını 17 - 25 Aralık ve gezi olaylarında gördüklerini belirten Milletvekili Köktaş, meselenin sadece ağaç meselesi olmadığını herkesin gördüğünü söyledi.
      AK Parti'nin son 13 yılda yaptığı projelerle tarih yazdığını, ikinci atılım döneminde de yazmaya devam edeceğini ifade eden Milletvekili Köktaş, "İstikrarlı bir Türkiye yolunda 1 Kasımda milletimiz inşallah bir kez daha AK Parti diyecek. Çünkü AK Parti, halkımızın değerleri ve geçmişiyle bütünleşmiştir. AK Parti, Türkiye’de demokratik ortamda siyasi ve ekonomik istikrarın adıdır. AK Parti, verdiği sözü tutan, gerçekçi politikalarıyla güven veren bir partidir. AK Parti, 13 yıllık yönetim performansıyla kendisini tüm dünyaya ispat etmiştir" dedi.
     AK Parti'nin her zaman gençlerin yanında olduğunu ifade eden Milletvekili Köktaş, "Son olarak Genel Başkanımız ve Başbakanımız Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu'nun 1 Kasım Seçim beyannamemizde verdiği müjdeler de gençlerimize büyük önem verdiğinin göstergesidir. Değerli genç kardeşlerim; Asarcıkta işmi kuracaksın, getireceksin projeni 50 bin liraya kadar karşılıksız destek alacaksın. 50 bin tl yetmedi mi? 100 bin tl kredi için Kredi Garanti Fonundan faizsiz kredi olanağı sağlanacak. Yeni işyeri kuran gençlerimize üç yıl boyunca gelir vergisi muafiyeti sağlanacak. Öğrenim gören gençlerimizin pasaport harcı kaldırılacak. Gençlik Akademisi kurulacak. İş verdik, aş verdik, gençlerimiz evlenmek mi istiyor. Çeyiz hesabı uygulaması başlatacağız. Çeyiz hesabında biriktirilen paranın yüzde 20'si oranında destek vereceğiz." diyerek sözlerine son verdi. 
     Gerçekleştirilen programlara AK Parti Samsun İl Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Abanoz, Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, Kavak İlçe Başkanı Bülent Yüksel, Asarcık İlçe Başkanı Hami Karakaş, belediye meclis üyeleri ve ilçe teşkilat üyeleri katıldı.
            NAMIK AZGIN 

Güncelleme Tarihi: 11 Ekim 2015, 08:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER