BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI YUSUF ZİYA YILMAZ: “DAHA HIZLI KONUŞMALIYIZ, DAHA HIZLI OLMALIYIZ”

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, “Tabiatta ders var” ve Toprağa ilk adım” projesinin çocukların bilinçlenmesini de olumlu bilinçte etkileyeceğini söyledi.

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI YUSUF ZİYA YILMAZ: “DAHA HIZLI KONUŞMALIYIZ, DAHA HIZLI OLMALIYIZ”

     Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, “Bu projeler ilkokul ve ortaokul çağındaki çocukların tabiatla iç içe olmasını sağlayacak.Onların tabiatın içindeki olayların sonuçlarını görerek öğrenmelerini sağlayacak olan bu konu, çocuklarımıza yapılacak olan en güzel katkılardan biridir.Görerek öğrenmek, çocuklarımızın bilinçlerini de olumlu yönde etkileyeceği için çok önemlidir” dedi.
     Yılmaz,”Bu projeler, şehrimizin potansiyelini çocuklarımızdan başlayarak yöremiz insanına adım adım öğretmek gibi bir hedef de bizleri taşıyacak. Bir şeyleri sahiplenerek, üzerine giderek bir aksiyon başlatmanın zamanı geldi de geçiyor bile” diye konuştu.
     Türkiye’nin büyün şehirlerinin bir şeyler yapmak istediğini belirten Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, “Hiç kimse armut toplamıyor. Herkes o şehirde bir şeyler yapmak istiyor. Eğer biz bu şehirde daha fazla bir şeyler yapmak istiyorsak onlardan daha hızlı koşmalıyız. Daha hızlı olmalıyız diye düşünüyorum. Bu proje inşallah hem çocuklarımız hem de şehrimiz için hayırlı olur “ şeklinde konuştu.
           NAMIK AZGIN  

Güncelleme Tarihi: 11 Ekim 2015, 09:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER