MÜRTEZAOĞLU, KELİKLER VE ELDAVUT KÖYLERİNİ GEZDİ

Büyük Birlik Partisi (BBP) Bafra Belediye Başkan adayı Serhat Mürtezaoğlu, Bafra ilçesine bağlı Kelikler ve Eldavut Köylerini gezip vatandaşlar ile bir araya geldi.

MÜRTEZAOĞLU, KELİKLER VE ELDAVUT KÖYLERİNİ GEZDİ

       Mürtezaoğlu, Kelikler ve Eldavut Köyünde vatandaşların sıkıntılarını dinledi. 

      Kelikler Köyünde vatandaşlara hitaben konuşma yapan Büyük Birlik Partisi (BBP) Bafra Belediye Başkan adayı Serhat Mürtezaoğlu, "Büyükşehir yasası sayesinde, Bafra Belediyesi ile Samsun Büyükşehir Belediyesi sayesinde koordineli çalışacak. Köylerimiz konusunda planlı çalışmalarımız var. Yani Köylerimiz konusunda ciddi çalışmalarımız var. Her konuda birlikte çalışırsak, verim alırız. Bafra verimli bir ova ve Bafra'yı verimli olmaya birlikte çalışacağız. Bu konuda bizi destekleyin" dedi.

       Karşılıklı sohbet havasında gerçekleşen ziyarette Büyük Birlik Partisi (BBP) Bafra Belediye Başkan adayı Serhat Mürtezaoğlu, 30 Mart Yerel Seçim için vatandaştan destek istedi.

        Bafra ilçesine bağlı Eldavut Köyünde vatandaşları dinleyen Büyük Birlik Partisi (BBP) Bafra Belediye Başkan adayı Serhat Mürtezaoğlu,"Büyük Birlik Partisi olarak Bafra'ya geleceğin Bafra'sı nasıl olur onun üzerinde çalışıyoruz. Köylerimiz konusunda ciddi ekibimiz ve projelerimiz var. Vatandaşlarımızın desteğine ihtiyacımız var. Köylerin ürettiği ürünlerin markalaşması lazım, ürünlerin dışarıya satılması konusunda proje çalışmalarımız var. 40 senedir, bu ülkenin sıkıntıları erteleniyor. Yerel seçimlerde baraj diye bir meselede yok. Yerel seçimde yarışmayı önde giden ekip kazanır. Sizlerin desteğini ve dualarınızı bekliyoruz" diye konuştu.

                                                            NAMIK AZGIN 

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER