‘SAMSUN'A VEFA BORCUM VAR’

AK Parti Samsun Milletvekili aday adayı Ayşegül Özkaraduman, " Samsun'da büyüdüm, yetiştim ve görev yaptım. Sıra Samsun'u büyütmeye geldi " dedi.

‘SAMSUN'A VEFA BORCUM VAR’

          AK Parti Samsun Milletvekili aday adayı Ayşegül Özkaraduman partisinin Atakum, Canik ve Tekkeköy İlçe Teşkilatlarını ziyaret etti. Atakum İlçe Teşkilatında konuşan Özkaraduman, ' Atakum artık Samsun'un değil Karadeniz'in de parlayan yıldızı haline geldi. İnanıyorum ki önümüzdeki günlerde de bu gelişimini sürdürerek Meşale şehir Samsun'un en güzel ilçelerinden biri olacaktır" dedi. 

                             ‘BU SEÇİMLER BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ’
        Atakum İlçe ziyaretinin ardından Canik İlçe Teşkilatını ziyaret eden Özkaraduman İlçe Başkanlıkları yönetim kurulu üyeleri ile partililer tarafından güler yüz ve samimiyetle karşılandı. Canik İlçe Teşkilatında kendini tanıtan Özkaraduman, yönetim kurulu üyelerine teşekkürlerini ileterek, " Bu seçimler  bizim için çok önemli, bizde bu yolda sonuna kadar varız" diye konuştu.
                             ‘UĞRAŞTIM VE BUNU DA BAŞARDIM’
         Daha sonra Tekkeköy İlçe Teşkilatını ziyaret eden aday adayı Özkaraduman'a Tekkeköy Kadın Kolları büyük ilgi ve samimiyet gösterdi. Uzun yıllar Eğitim Yöneticiliği yapan Özkaraduman, AK Parti  İlçe Kadın Kolları Üyelerine teşekkür ederek, " Ben aileme ve çevreme olan vefa borcumu ödedim. Yıllardır Samsun'da Eğitim Yöneticiliği yaptım. Eğitimi hep ileri taşımak için uğraştım ve bunu da başardım. Şimdi sıra Samsun'u ileri taşımaya geldi" şeklinde konuştu.

           İlçe Başkanı Yusuf Güngör ise Özkaraduman'a başarılarak diledi.
Köksal ÖNER  

Güncelleme Tarihi: 28 Şubat 2015, 18:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER