KAYMAKAM ARSLAN,’BİLARDO FEDERASYONUNU BAFRA’YA DAVET ETTİK’

Bafra Kaymakamı Halis Arslan,”Bilardo Federasyonuyla irtibata geçerek ilçemize davet ettik ve geldiler ”dedi.

KAYMAKAM  ARSLAN,’BİLARDO FEDERASYONUNU BAFRA’YA DAVET ETTİK’

            ‘KAYMAKAMLIĞIMIZIN 1’İNCİ ÇELTİK BİLARDO TURNUVASIYDI’

         Kaymakam Halis Arslan, ” Davetimizin  üzerine  Bafra’ya gelen Bilardo Federasyonu 2’inci başkanı Cumabey Germi, Bilardo Samsun İl temsilcisi Metin Yıldırım, Gençlik Hizmetleri ve Spor  ilçe müdürü Osman  Şenocak ve Gençlik Merkezi Müdürü Fatih Hatipoğlu  ile birlikte bir toplantı yaptık  yaptığımız  Toplantıda konuşulan konular arasında Bafra’da yakın zamanda yapılması planlanan Bafra Kaymakamlığı  1’inci Çeltik Bilardo Turnuvasıydı. Ayrıca kimlerin katılacağını, sadece ilçe içerisinde yapılacağını  ve kategorilerin belirlenmesi konusunda karşılıklı bilgi alış verişinde bulunulduk” diye konuştu.
                ‘TABİ Kİ BU TÜR OLAYLARDA BİZLERİ DE SEVİNDİRİYORLAR’
          Kaymakam Halis Arslan ,” Bilardo federasyonundan davet üzerine gelen başkan ve yönetimine teşekkürde  ediyoruz ve  İlçemizde bütün spor dallarının faaliyete geçirmek için değişik projeler üretiyoruz. Bu konuda çocuklarımızın ve gençlerimizin değişik spor dallarına eğilimleri fazla. Tabi ki bu tür olaylarda bizleri de sevindiriyorlar. Yenir bir projeyle bilardo turnuvası düzenlemeyi düşündük.  3 veya 4 gün sürecek olan bu turnuva sonucunda başarılı olanlara kupa ve ödülleri verilecektir “şeklinde konuştu.
                    “FEDERASYONUMUZU ARAMASI BİZLERİ OLDUKÇA SEVİNDİRDİ’
         Açıklama yapan bilardo federasyonu 2’inci başkanı Cumabey Germi ; “Bafra Kaymakamı Halis Arslan’ın  federasyonumuzu araması bizleri oldukça sevindirdi. Tabii ki bir spor dalı olan bilardonun da yaygınlaşması ve geniş çaplarda turnuvalar yapılması gerekmektedir. Bafra ilçesinde yapılacak olan bilardo turnuvası organizasyonunda gerekli çalışmaları hep birlikte yaparak güzel bir şekilde sonuçlandırılmalıyız “diye ifade etti.
          Köksal ÖNER

Güncelleme Tarihi: 28 Şubat 2015, 18:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER