SP, 19 MAYIS’DA SEÇİM BÜROSU AÇTI

7 Haziran 2015 Pazar günü yapılacak milletvekili genel seçim çalışmaları kapsamında Saadet Partisi 19 Mayıs ilçe Teşkilatı seçim bürosu açtı.

SP, 19 MAYIS’DA SEÇİM BÜROSU AÇTI

     19 Mayıs ilçe teşkilatı tarafından düzenlenen organizasyonla milletvekili adaylarının da katılımı ile 19 Mayıs Saadet Partisi (SP) seçim ofisi hayata geçirdi.

     Partinin il ve ilçe teşkilatından yapılan yazılı açıklamada, 7 Haziran genel seçimleri için çalışmaların bütün hızıyla devam ettiği belirtildi.

    7 Haziran 2015 Pazar günü yapılacak milletvekili genel seçim çalışmaları kapsamında Saadet Partisi Bafra ilçe Teşkilatı tarafından düzenlenen organizasyonla seçim bürosunu hayata geçirdi. 

    19 Mayıs ilçesi Atatürk Bulvarında düzenlenen seçim ofisi açılışına; Büyük Birlik Partisi (BBP) Samsun il Başkanı Ahmet Katrancı, SP Bafra ilçe Başkanı Mustafa Öcal, SP 19 Mayıs ilçe Başkanı Selim Şenocak, SP Samsun Milletvekili adayı Ali Vural, Turhan Bayraktar, Bilal Arslan, Salih Şen, SP ve BBP ilçe Teşkilatı ile çok sayıda partili partisiz davetli katıldı.

      Düzenlenen seçim bürosunun açılışında konuşan SP 19 Mayıs ilçe başkanı Selim Şenocak,”Sevgili kardeşlerim öncelikle milli ittifak seçim irtibat Bürosunun açılığına hoş geldiniz. Şükürler olsun, uzun yıllardır ümitle beklenen hayal gerçek oldu. Son 25 yılın en önemli işbirliği olarak, Saadet Partisiyle, Büyük Birlik Partisi arasında milli ittifak kuruldu. Saadette Büyük Birlik gerçekleşti” dedi.

      Saadet Partisi(SP) Samsun beşinci sıra milletvekili adayı Bilal Arslan,1982 yılında Bafra’da doğduğunu, Bafra’da ikamet ettiğini ve Bafra’da esnaflık yaptığını söyledi.

      Arslan,”Bu iş gönül işi diyerek bu yola çıktık. Samimiyetle söylüyorum, gerçekten gönül işi, buraya gelmek, burada bulunmakta bir gönül işidir. İnşallah gönlümüzü ve kalbimizi iyileştirerek, bu seçimden başarıyla çıkacağız” dedi.

     Saadet Partisi dördüncü sıradan Samsun Milletvekili adayı Turhan Bayraktar,” Kamuoyunun bizden beklentileri vardı, mecliste olan iktidardan ve muhalefetten bugüne kadar mutluluğu bulamayan esnaf, çiftçi, asgari ücretli, emekli, bunların karşısına bir alternatif aradı. Bu alternatifi milli ittifak adıyla, bu ismi siz taktınız. Dediniz ki; bunun adı milli ittifak olsun. Milli ittifak başta genel başkanlarımız olmak üzere, bu oluşumu oluşturarak, kamuoyunun önünde, bir siyasi alternatif olarak koydu. Şimdi sizlerden destek bekliyoruz. Biz, bu milletin istediği alternatifiz” diye konuştu.

    Saadet Partisi üçüncü sıradan Samsun Milletvekili adayı Salih Şen, ülkemizin sıkıntılarını çok iyi bildiklerini, kimseyle kişisel olarak hiçbir problemi olmadığını, ülkemizin sitemi ile ilgili sıkıntıların var olduğunu ifade etti.

    Milli ittifak kadrolarının çok iyi olduğunu vurgulayan Saadet Partisi üçüncü sıradan Samsun Milletvekili adayı Salih Şen,”Bu dönemde iki kişinin yan yana gelemediği bir ortamda, iki büyük partimiz bir araya geldi. İnşallah bu iki partimiz sizlerinde güç birliği ve desteği ile 7 Haziran’da, bu iktidara gerekli dersi verecek. 8 Haziran’da, inşallah böyle bir yerde başarılarımızda iktidara gelmenin, meclise girmenin verdiği mutluluktan tekrar bir araya geliriz. Ülkenin içinde bulunduğu sıkıntıların tedavisi milli görüş kadrolarında, milli ittifak kadrolarındadır” dedi.      

     Saadet Partisi(SP) Samsun birinci sıra milletvekili adayı Ali Vural, “Bizim burada iki partimizin bir araya gelmesi, bu seçimin başlamasıyla, bir tarih yazmıştır. Tarihler zamanla anılır, ama iyi, ama kötü, tarihe adını yazdıranlar, ya iyi kişiler, insanlar, adamlar olarak anılır. Ya da kötü olarak anılır. Düşünün Osmanlı’dan sonra Türkiye’nin kaderi değişmiş. Samsun’a Mustafa Kemal Atatürk padişahın emriyle çıkmış. Samsun’da unutulması mümkün olmayan bir yeri var. Samsun o acıdan bizim için çok önemlidir. Samsun’a idareciler gelmiş. İktidarı tam olarak, milletvekillerin tamamını almışlar. Dokuz milletvekilinin yedisini almışlar. Her siyasi partinin başkanı lider değildir. Genel başkan olabilir ama lider olamaz. Siyasi Partilerimizin içerisinde, genel başkanlar olmuş. Bunların içerisinde şuanda hatırladıklarımız, her tür siyaseti yapmış. Siyasetin iyisini de kötüsünü de yapmışlar. Ama bazıları var ki; adı hiç unutulmuyor, unutulmayacak, onlardan birisi de, Profesör Doktor Necmettin Erbakan hocamızdır. Siyasi hayatını bizimle, yine bir ittifakla 1991 yılında başlayan rahmetli şehit Muhsin reisimiz, ben Muhsin başkan demiyorum. Başkasına demiştim reisi aldım ondan çok zaman ben Muhsin Başkan’a, ben başkan demiyorum. Muhsin başkana o bizim reisimiz diyorum. Allah rahmet eylesin o bize her zaman sahip çıkmıştır. Muhsin reisin adı da tarihe yazıldı. Türkiye Büyük Millet Meclisinde İsrail’in başbakanı konuşurken, içeriye girmeyen tek milletvekili olarak her zaman anılacaktır. Biz, hem hocamın ve Muhsin reisin izinden bize bıraktığı siyasi çizgiyi ölünceye kadar devam ettireceğiz. Bizden sonrada hem mücahitler, hem de Alperenler siyasetimizi devam ettirecekler” diye konuştu.

      Bizi Erbakan hoca kurdurdu diye sahte siyaset yapanların utanması gerektiğini belirten Saadet Partisi(SP) Samsun birinci sıra milletvekili adayı Ali Vural, “Biz, hiçbir zaman yalan söylemedik. Her zaman hocamızın yanındayız. Hocam ne dediyse, Muhsin başkan ne dediyse, davamızı devam ettireceğiz.13 senelik bir iktidar var. Biz, insanlarla uğraşmıyoruz. İktidarların, hükümetlerin yaptıkları ile uğraşıyoruz. Samsun’u düşünün, Samsun’a gençlerimiz için kaç tane fabrika yaptılar. Denizin kenarına bazı belediyeler heykeller ve oteller yaptırdılar. Ne üretimi yaptılar? Fabrikaların tamamını sattılar. Satacak bir şey bırakmadılar. Şimdi sıra köylerin meralarının satılmasına geldi. Büyükşehir yapmalarının tek sebebi bu, ama inşallah biz iktidara geldiğimizde, köylülerimiz bizim efendimiz olacak” şeklinde konuştu.

                         NAMIK AZGIN   
             

  

 

 

 

 

 

 

 

 

Güncelleme Tarihi: 06 Mayıs 2015, 10:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER