MHP BAFRA TEŞKİLATI SEÇİM İLETİŞİM MERKEZİNİ DUALARLA AÇTI

Bafra ilçesinin Atatürk Bulvarı Güven Sokakta bulunan Oba Et Marketinin yanında Mehteran gösterisinden sonra MHP Bafra ilçe teşkilatı yapılacak olan genel seçimler öncesi MHP Seçim İletişim Merkezini dualarla açıldı.

MHP BAFRA TEŞKİLATI  SEÇİM İLETİŞİM MERKEZİNİ  DUALARLA AÇTI

       Açılış konuşması yapan MHP Bafra ilçe Başkanı Av. Hüseyin Acar, “Milliyetçi Hareket Partisi Bafra İlçe Teşkilatının Seçmen İletişim Merkezinin açılışı için toplanmış bulunuyoruz. Teşriflerinizden dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Önümüzdeki 7 Haziran Genel Seçiminde hep birlikte, birlik ve beraberlik içerisinde, tek adam diktatörlüğüne dur diyebilmek için hepinizi Milliyetçi Hareket Partisi saflarına davet ediyor, bizimle birlikte yürü Bafra, Bizimle birlikte yürü Türkiye” dedi.

      MHP Samsun İl Başkanı Ömer Süslü ise, “Bugün burada Başta ilçe başkanımız Hüseyin Acar bey olmak üzere, açılışa katılan herkese teşekkür ediyorum. Milletvekili adaylarımızda burada, hepsi birbirinden kıymetlidir. Şimdi Bafra’da bir alışkanlık oluştu. Bazı siyasi partilerin adayların hepsinin bir taraftan ya akrabası, ya bacanağı, ya arkadaşı, Bafralı oldu. Kendileri bir Bafralılık olma peşine düştüler. Bafralıların asıl evladı dururken, Bafra’da çakma akrabalığı girmeye neden uğraşıyorlar? Onlara inşallah siz, 7 Haziran genel seçimlerinde gereken cevabı, dersi vermiş olacaksınız. Milliyetçi Hareket Partisinin tüm adayları birbirinden kıymetli ve değerlidir. İşte bir tanesi sizlerin büyüttüğü, sizlerin yetiştirdiği, Bafra’nın Türk demokrasisine armağan ettiği, kıymetli Hüseyin abimiz, Hüseyin Edis bey, sizlerin huzurundadır. Değerli Bafralılar, Samsun sahipsiz, Samsun üç dönemdir, aldatma ve kandırma partisine 7,6 ve 6 olmak üzere, büyük çoğunluğa oy vererek, milletvekili olarak gönderdi. 13 yıl Ankara’da hiç görev yapamadığını belirten milletvekiliyle karşılaştık geçen günlerde,’Biz sadece Türkiye Büyük Millet Meclisinde parmak kaldırıp, parmak indirdik’ diyor. Şimdi Samsun bir karar verecek, ya tuzluklarını seçecek, yada kendi evlatlarını seçecek, ben inanıyorum ki; Bafra ve Samsun tuzlukları değil, kendi yetiştirdiği öz vatan evlatlarını, kendi çocuklarını destekleyecek. Ne diyorlar,’Onlar konuşur, AK Parti yapar’ diyorlar. Doğru söylüyorlar, biz AK Partinin hırsızlığını konuşuyoruz, onlar yapıyorlar. Ey AK Partililer, maç bitti, siz uzatmalara oynuyorsunuz. Siz, yaptığınızın farkında mısınız ” diye konuştu.

      Her yerde sosyal tesisleri mevcut iktidarın sattığını belirten  MHP Samsun Milletvekili Adayı Mustafa Keskin,”Ülkemizde çok ciddi bir sosyal sıkıntı ve  bunalım yaşamaktadır.  Bu sosyal bunalım,sosyal sıkıntı, hepimizi enselendirir.Şu elimdeki mikrafon bile Türkiye’de üretilmesi gerekirken, Çin’den ithal edilmiştir.Ülkemizde çok ciddi bir işsizlik yaşanmaktadır. İşsizliği sonu geçim sıkıntısı, geçim sıkıntısının sonunu gençtir.Sıkıntıların çoğunu vatandaşlarımız hissedemiyor. İşsizlik ciddi anlamda yoksulluğa sebep oldu. Son zamanlarda, düğünlere gidemez olduk. Dolayısıyla memleketimizin geldiği nokta, yoksulluk, işsizlik ve aile yapımızın bozulmasıdır. Milliyetçi Hareket Partisi çözüm sürecine karşı değildir” diye konuştu.  

      Çiftçinin,ennafın,memurun, emeklinin her zaman yanında olacaklarını belirten MHP Samsun Milletvekili adayı Hüseyin Edis, kadına şiddet konusunda, kesinlikle kadına yapılan şiddeti kendilerinin red ettiğini ve taşören işçiliğini ortadan kaldıracaklarını söyledi. 

      Taşören işçilerin tamamına kadro vereceklerini belirten Edis, emeklinin her zaman yanında yer alacaklarını ve emeklinin her zaman başlarının taçı olduğunu bildirdi.

        MHP Samsun Milletvekili adayı Hüseyin Edis ise yaptığı konuşmada, “Gerçekten MHP dışında bölgeyi temsil edecek bir başka aday yok. MHP beni ikinci sıradan aday gösterdi.Benim diğer adaylardan bir farkım var.Gerçekten bölgenin her zaman yanında yer alan Bafra’nın sorunlarını bilen, çözüm süreçi içerisinde mücadele eden bir kardeşiniz olarak, yıllarca mücadele ettim. Bafra’nın uzun bir zamandır, siyasi olarak uzun dönem sahipsizliğini beraber yaşıyoruz. Bafra her zaman siyaseten sahipsizdi. Şimdi tüm sıkıntıları bilen bir kardeşiniz olarak adayım. Her zaman sıkıntıları çözme noktasında sizlerin yanında yer alacağım. Bafra’da her zaman sizlerin içinizdeyim. Biz, göreve başladığımızda milletvekiline rahatlıkla bize ulaşacaksınız.Koşu Köyü ve Yeşilyazı Köyüne gittim. Dediler ki; ‘Bizim topraklarımızı deniz suyu bastı.Sorunları anlatmamıza rağmen görmeye kimse gelmedi’dediler. Bu alana daha önce DSİ ekibi çalışma yapmak için gelmedi mi? dedim. Onu ben göndermiştim. Gerçekten tarım arazilerini su bastı, yani deniz suyu o bölgede çiftçilerimizin topraklarını işgal etti. Bu topraklar çok önemlidir. Bu gün bu sorun devam ediyor ama Koşu Köylü kendi bölgesinden yetişen milletvekilini görmüş değil” şeklinde konuştu.

     Yapılan konuşmaların ardından MHP Bafra Seçim İletişim Merkezi dualarla açıldı.

        NAMIK AZGIN   

 

 

 

Güncelleme Tarihi: 08 Mayıs 2015, 10:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER