USTA VE EDİS: SÖZ BİTTİ ŞİMDİ ÇALIŞMA ZAMANI !

MHP Milletvekili Adayları Erhan Usta ve Hüseyin Edis 7 Haziran seçimleri öncesi Samsun’da büyük bir patlama yapacaklarını ifade ederek;”Tüm teşkilatlarımızla birlikte başarıya odaklandık. Samsun’a hizmet için varız” dediler.

USTA VE EDİS: SÖZ BİTTİ ŞİMDİ ÇALIŞMA ZAMANI !

                                          MHP’NİN İKİ BÜROKRATI İDDİALI

       MHP’nin siyasete girmeden önce ki, 2 başarılı bürokratı 1. sıra adayı Erhan Usta ve 2. sıra adayı Hüseyin Edis bürokrasi de gösterdikleri başarılı performansı siyasette de göstereceklerini belirterek;”Samsun’a hizmet etmek için aday olduk” mesajı verdiler. MHP’nin seçim beyannamesinin açıklandığını ve halkta büyük bir karşılık bulduğunu belirten Usta ve Edis; “Şimdi çalışma ve halkla buluşma zamanı. Samsun’a söyleyecek sözümüz, hemşerilerimize hizmet edecek yüreğimiz var” dediler.
                                  TEŞKİLATLARIMIZLA UYUM İÇİNDEYİZ
       MHP’nin tüm kadrolarıyla ve teşkilatlarıyla dimdik ayakta olduğunu ve tam bir uyum içinde çalışarak 7 Haziran seçimlerine damga vuracaklarını belirten MHP Samsun Milletvekili Adayı Erhan Usta; “Biz MHP olarak büyük bir aileyiz. 45 yıllık bir geleneği olan partimizin Samsun’da başarısı için büyük bir özveri ve gayretle çalışacağız. Teşkilatlarımızla büyük bir uyum içinde hareket ederek partimizi hem Türkiye’de hem de Samsun’da layık olduğu yere birlikte taşıyacağız” dedi.
                                          BÜYÜK BİR PATLAMA YAPACAĞIZ
       MHP Samsun Milletvekili Adayı Hüseyin Edis ise MHP’nin önlenemez bir yükselişi olduğunu ve tüm anketlerde ciddi bir yükseliş gösterdiğini belirterek;”Hepimiz tam anlamıyla başarıya kilitlenmiş durumdayız. Seçimlere 1 aylık bir süre kaldı. Çok çalışarak ve halkımıza partimizin plan ve programlarını en iyi şekilde anlatarak Samsun’da 1. parti olmak istiyoruz. Bizim şehrimizde çok ciddi bir tabanımız var. Öyle inanıyorum ki, bu seçimlerde tabanımız büyük bir patlama yapacak” şeklinde konuştu.
KÖKSAL ÖNER 

Güncelleme Tarihi: 08 Mayıs 2015, 09:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER