TOPKAYA, İKİZTEPE VE HARIZ KÖYÜNÜ GEZDİ

Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Bafra Belediye Başkan adayı Özgür Topkaya, Bafra ilçesine bağlı İkiztepe ve Harız Köylerini ilçe teşkilatı ile birlikte ziyaret etti.

TOPKAYA, İKİZTEPE VE HARIZ KÖYÜNÜ GEZDİ

    MHP Bafra Belediye Başkan adayı Özgür Topkaya, İkiztepe ve Harız köylerinde yaşayan vatandaşlara hitaben yaptığı konuşmada;

    "Bugüne kadar Bafra'nın köyleri için hiçbir şey yapılmadı. Seçim gezisi sırasında uğradığımız köylerin halini gördükçe, Allah'ım bu insanlara sabır ve kuvvet versin diyorum. Böyle bir yaşam biçimi bu devirde olamaz. Burası üçüncü dünya ülkesi değil. Burası Türkiye'nin en büyük ovaları'ndan biri. Bu kabul edilebilecek bir şey değil. Nasıl olur da köylüyü sorunlarıyla yalnız bırakırsınız. Nasıl olur da size inanan, sizden hizmet bekleyen insanlara sırtınızı dönersiniz. Ama artık yeter, şimdi değişim vakti. Bafra Köyü'nden ve kasabasından beldesi'nden, şehir merkezine kadar değişime ve gelişime uğrayacak."

                                  "BU ANLAYIŞ DEĞİŞECEK"

        Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Bafra Belediye Başkan adayı Özgür Topkaya,"

Bafra'daki köylerin hizmetlerden yoksun bırakıldı göreve geldiğimizde bu anlayış değişecek. Ben köylü çocuğuyum. Sizlerin halinden en iyi ben anlarım. Benim belediyecilik anlayışım, uzatılan eli tutmak; herkese el uzatmak, darda kalanın dostu olmaktır. Ben, geleneğine, örfüne ve âdetine bağlı biriyim. Bu nedenle bizim Belediye, anlayışımız eskinin değerlerini çağdaş dünyayla buluşturmaktır" dedi.   

                               ‘SEFERBERLİK İLAN ETTİK'

         MHP Bafra Belediye Başkan adayı Özgür Topkaya," Biz, Bafra için ayrım yapmadan 24 saat hizmet edecek bir ekiple bu yola çıktık. Sizlerin desteği ile köylerimizin ve Şehrimizin Güzel şeylere layık olduğuna inanıyoruz. Hiç kimsenin şüphesi olmasın, bunun için zafere değil sefere talibiz, şehrimizi en güzel şehir haline getireceğiz" diye konuştu. 

       Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Bafra Belediye Başkan adayı Özgür Topkaya,"Daha güzel ve yaşanabilir bir Bafra için kadınların işbirliği, el birliği içerisinde bulunması gerek, adaylık sürecinde çeşitli kesimler ile istişare halindeyiz. Mahalleleri devamlı dolaşarak sorunları yerinde görme ve tespit edip çözüm noktasında sizlerin görüşlerini alarak ilerliyoruz. Bu anlamda Bafra'daki kadınların sorunlarını başlıklar halinde incelediğimizde; sorunlardan bir tanesi kadınlarımızın bir birey olarak ekonomik bağımsızlıklarını elde etme noktasında sıkıntılar yaşamasıdır. Tüm bu sebeplerden dolayı bizim yerel yönetim anlayışımızda Sosyal hedeflerimizden biri kadınlarımız için meslek edindirme kurslarının yaygınlaştırılmasına öncülük etmek ve yaşamın var olduğu her yerde var olan kadınlarımızı da söz ve yetki sahibi olmalarına öncülük etmek olacaktır" şeklinde konuştu.

         Özgür Topkaya ve beraberindeki ilçe teşkilatına Harız Köyü Muhtarı Zekai Tunç'u ziyaret ederek, ‘geçmiş olsun' dileklerinde bulundular.

                                                                       NAMIK AZGIN   

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER