banner221

TUNCAY YURDUSEVEN GÜVEN TAZELEDİ

AK Parti Bafra ilçe Başkanı Tuncay Yurduseven tekrar başkan seçildi.

TUNCAY YURDUSEVEN GÜVEN TAZELEDİ

        AK Parti Bafra İlçe Başkanlığı 5. Olağan Kongresi bugün gerçekleşti. Kongrede 431delegeden 428'i sandık başına giderek oy kullandı. Oy neticesinde mevcut başkan Tuncay Yurduseven 300 oy, Aydın Akkurt 126 oy aldı. 2 oyda geçersiz sayıldı. Oylar neticesinde mevcut başkan Tuncay Yurduseven güven tazeledi.   

  Bafra AK Parti İlçe Başkanlığı 5. Olağan Kongresi Bafra Belediyesi Kültür Sanat Merkezinde yapıldı.

      Gündemin okunmasının ardından, Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu ve Gelir-Gider Hesap Raporu okundu ve raporlar ayrı ayrı oylandı. Kongre gelir-gider hesap raporlarının okunması ve ibrasının ardından aday listelerinin tanıtımı yapıldı. Seçimler tasnif komisyonunun oluşturulmasının ardından, seçimlere geçildi.

    Kongrede mevcut başkan Tuncay Yurduseven ile Aydın Akkurt’un listeleri yarıştı.
    Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasının ardından kongre başkanlık divanı seçimi yapıldı. Divan başkanlığını AK Parti Samsun İl Seçim İşler Başkanı Hakan Karaduman, divan katipliğini AK Parti İl Kadın  Kolları Başkanı Nurhan Yapıcı Özel ve AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Caner Göktepe ise divan üyeliğini yaptı. 
     AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş partisinin Bafra İlçe Başkanlığı 5. Olağan Kongresi'nde konuştu. Başkan Köktaş, "Türkiye'de tarihi başarıların adresi AK Parti olmuştur. Milletimizden aldığımız güçle büyüyor, aydınlık yarınlara hep beraber koşuyoruz" dedi.

     Günün birlik ve beraberlik günü olduğunu belirten Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, AK Parti hükümeti sayesinde Türkiye’de zihniyet değişikliği ile büyük bir değişikliğe girildiğini söyledi.
      Gündemin okunmasının ardından misafirlerin tanıtımına ve protokol konuşmalarına geçildi.
       Slayt gösteriminin ardından Bafra İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven, bugüne kadar yaptıkları faaliyetler hakkında bilgi vererek aynı heyecan ve kararlılıkla da çalışmalarını sürdüreceklerini söyledi. 
       3 Kasım 2002 de iktidara gelen AK Parti'yle hiç bir şeyin eskisi gibi olmadığını belirten AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş, bu anlamda tarihi başarıların adresi AK Parti olmuştur. Milletimizden aldığımız güçle büyüyor, aydınlık yarınlara hep beraber koşuyoruz" dedi.
        Başkan Köktaş sözlerini şöyle sürdürdü:

         "Hatırlayın geçmişte özellikle seçim dönemlerinde popülist yaklaşımlarla vatandaşa oy toplama hırsıyla uçuk vaatlerde bulunuluyordu. Biz ise; 12 yıl boyunca tutamayacağımız hiç bir sözü vermedik. Halkımızı boş vaatlerle kandırmadık.  Boşa geçirilmiş her bir saniyenin millet adına kayıp olduğuna inanarak rehavete kapılmadan, duraksamadan çalışmaya devam ettik, etmeye de devam ediyoruz. Üstad Necip Fazıl Kısakürek'in “Devler gibi eserler bırakmak için, karıncalar gibi çalışmak lazım”  sözlerini hatırlatarak, Biz, devler gibi eserler bırakmak, ülkemize silinmez izler nakşetmek, Türkiye'nin ilerlemesine, kalkınmasına, daha fazla huzur ve refaha erişmesine azami katkıyı sağlamak için gece gündüz çalışıyor, 2023, 2053 ve 2071 gibi ortaya hedefler koyuyoruz. Türkiye, 12 yılda çok değişti. 12 yıl önce 24 saat sonrasını planlayamayan bir ülkeyken şimdi geleceğini hesaplayan bir ülke oldu. Artık bugün zengin ve güçlü bir Türkiye var. Kongrelerimiz partimizin kuruluş ilkeleriyle birlikte tazelenme ve yenilenme hedeflerini daha fazla artıran, kardeşliğini, birliğini ve beraberliğini geliştiren günler olmuştur. Teşkilatımızın her bir üyesi ile yürek yüreğe, omuz omuza hareket ediyoruz. Milletimizden de aldığımız güçle 2015’te yapılacak olan genel seçimlerden de büyük bir zafer ile çıkacağımızdan inancımız tamamdır.
Bu anlamda Bafra İlçe Başkanlığımızın 5. Olağan Kongresinin sonuçları itibariyle hayırlara vesile olmasını temenni ediyor, seçilen yönetim kurulu üyelerine şimdiden çalışmalarında başarılar diliyorum." 
          Kongreye katılan Samsun İl Koordinatörü Rize Milletvekili Hasan Karal da selamlama konuşmasını yaparak kongrenin hayırlara vesile olması temennisinde bulundu.

     Karal, “Bu ay içerisinde tüm kongrelerimizi tamamlayacağız. Samsun bölgesi partimiz için çok iyi performans sergilemiştir. Cumhurbaşkanlığı seçiminde de, Samsun iyi bir oy potansiyeli sergiledi. Konuşmamıza çok dikkat edelim, ülkemizin ve dünyanın bu partiye ihtiyacı var. Bizim davamız ve sorumluluğumuz büyüktür. Biz, Ak Partinin vizyonuna ve misyonuna inanmış insanlarız. Ne yaparsak, yapalım, partimize leke getirmeyelim. AK Partiyi bizden sonrakiler hayırlarla yad edecekler. AK Parti Recep Tayyip Erdoğan’dan bize emanettir. Bu parti ile ideallerimizi yakaladık. 81 ilimizde teşkilatımızı ayağa kaldıracağız. Kongreler 2015 yılında yapılacak olan genel seçim için hazırlıktır. İstikrarlı ve güçlü bir Türkiye’ye dünya’nın ihtiyacı var. AK Parti bu durama gelmişse, sizlerin güçleri ve alın terleri ile gelmiştir.”
      Tekrar başkan seçilen AK Parti Bafra ilçe Başkanı Tuncay Yurduseven’in yönetim kurulu listesi şöyle:

       “Abdullah Yıldırım, Abdurrahman Aksoy,Ahmet  Cansız, Ahmet Derebey, Ahmet Yılmaz, Ali Reis Gündüz, Ali Semiz, Alpay Kesim, Aydın Ev,Bilal Kayakçı, Burcu Uçar, Ertuğrul Tulum, Gözde Çelik, Gülçin Vural, Hasan Kuru, Hüseyin Ceylan, Hüseyin Uyar, Hasret Tural, İsmail Kuloğlu, Kenan Yıldızoğlu, Mehmet Dursun, Metin Dingil, Necati Soylu, Sinan Şenocak, Şükrü Büyüker, Taner Maden, Üzeyir Kurt, Yaşar Masat ve Zeynep Demir.”

         NAMIK AZGIN 



Güncelleme Tarihi: 04 Kasım 2014, 17:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER