ALAÇAM ÖĞRETMENEVİ GÜVENLİ EVİNİZ

Alaçam İlçesi Geyikkoşan mevkiinde denize sıfır bir alanda binlerce kişiyi ağırlayan, Alaçam Öğretmenevine vatandaşların ilgisi her geçen gün artıyor.

ALAÇAM ÖĞRETMENEVİ GÜVENLİ EVİNİZ

       Alaçam Öğretmenevinde, Restaurant, Yöresel Mutfak, Çay bahçesi ve şark köşesi ile misafirlerine keyifli ortam sağlıyor.

       Alaçam Öğretmenevi, her yıl yaz sezonunda binlerce kişiyi ağırlayarak modern, keyifli ve sakin bir ortam sağlamaya devam ediyor.

      Her kesimden insanların ilgisinin arttığı Alaçam Öğretmenevi, misafirlerini en iyi şekilde ağırlıyor. Alaçam Öğretmenevi uygun fiyat ve güzel ortamıyla, tüm öğretmenler, memurlar ve vatandaşlar tarafından ilgi görüyor.

      Alaçam Öğretmenevi, kaliteli hizmet, güler yüzlü ve alanında profesyonel yönetici ve personeli ile yılın her günü 24 saat hizmet veriyor. Alaçam’da, özellikle yaz aylarında ailelerin serin bir havada vakit geçirebilecekleri alternatif mekanlardan biri olan Öğretmenevi, bu yıl yeni yapılan düzenlemelerle ‘alternatif mekan’ iddiasını sürdürüyor.

       Alaçam Öğretmenevi, suit odalarından, restoranlarına ve muazzam büyüklükteki aktivite salonlarına kadar birçok özelliğiyle otellere göz kırpıyor.

               YILDIZI PARLAYAN BİR TESİS:”ALAÇAM ÖĞRETMENEVİ”

     Her geçen gün yıldızı parlayan ve ilgi odağı haline gelen Alaçam Öğretmenevi görenleri kendine çekiyor.

     Samsun-Sinop yolu üzerinde ulaşımın kolay olduğu, denize sıfır bölgede, otopark sorunu yaşamayacak, düğün, nişan, söz, kına, sünnet, kokteyl, organizasyonları gala yemekleri, şirket yemekleri, mezuniyet baloları, yıldönümü kutlamaları Ramazan ayı boyunca iftar yemekleri ve özel menüler ile Alaçam öğretmenevi müşterilerine hizmet veriyor.

        ALAÇAM ÖĞRETMENEVİNDE AÇIK HAVADA KAHVALTI İLGİ GÖRDÜ

      Lokal, restorant, çay bahçesi, plaj ve düğün salonu gibi birimlerle hizmete devam eden Alaçam Öğretmenevi’nde,tüm odalar deniz manzaralı olup,23 personeli ile hizmet veriyor.

       Alaçam Öğretmenevine gelen misafirlerin memnuniyetinin ön planda olduğunu belirten, Alaçam Öğretmenevi Müdürü Ahmet Öztürk, “ Bu yıl geçen seneye oranla daha fazla vatandaşımız geliyor.  Öğretmenevimiz denize sıfır bir alanda misafirlerimize hizmet vermektedir. Deneyimli personelimizin hizmetleri doğrultusunda, misafirlerimiz en kaliteli bir şekilde ağırlanmaktadır” dedi.

         ALAÇAM ÖĞRETMENEVİ HİZMETLERİYLE GÖZ KAMAŞTIRIYOR

       Öğretmenevinin, Alaçam ilçesinde sadece turizme hizmet etmediğini belirten Öztürk, “Öğretmenevi bünyesi içerisinde, Yarı kapalı olan 600 kişilik düğün salonumuz ve kır alanda ise; 1000 kişilik kapasiteli düğün salonlarımızla da müşterilerimize hizmet vermenin gururunu yaşamaktayız. Alaçam öğretmenevimizde, denize sıfır alanda brunch sabah kahvaltısı ikramlarımıza başlamış bulunmaktayız. Geçen sene olduğu gibi, denize karşı brunch kahvaltı için gelen müşterilerimizin ilgisini de görüyoruz. Öğretmenevimize gelen misafirlerimiz özellikle, yöresel mutfağımız ve şark köşemizi tercih ederek keyifli bir ortamda stres atarak vakit geçiriyorlar. Ben şimdiden güzel ülkemizin her kentinden ve Samsun’umuzdan ve tüm İlçelerinden bizleri her zaman tercih eden misafirlerimize teşekkür ederim” dedi.

        NAMIK AZGIN 

 

Güncelleme Tarihi: 17 Ağustos 2015, 10:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER