BAFRA’DA SPOR KULÜPLERİNE MALZEME YARDIMI YAPILDI

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Bafra ilçesinde amatör spor kulüplerine malzeme yardımında bulundu.

BAFRA’DA SPOR KULÜPLERİNE MALZEME YARDIMI YAPILDI

      Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından gönderilen spor malzemeleri, Bafra Gençlik ve Spor ilçe Müdürü Osman Şenocak rehberliğinde, ilçede bulunan kulüplere teslim edildi.

      Bafra Gençlik ve Spor ilçe Müdürü Osman Şenocak,” Gençlik ve Spor Bakanlığımız tarafından sporcularımız için spora teşvik ve malzeme ihtiyaçlarını gidermek amacıyla gelen malzemelerimizi Bafra Gençlik Hizmetleri ve Spor ilçe müdürlüğü olarak, sporcularımıza dağıttık. Bakanlığımızın spora ve sporcuya verdiği önem ve desteklerinin her zaman bizimle beraber olduklarını anlattık ve onların isteklerini ve sıkıntılarını dinledik. Bakanlık olarak biz geleceğin gençlerine sizler olarak görüyoruz, diyerek temennilerde bulunarak başarılar diledik. Bu desteklerin devam edeciğini vurguladık” dedi. 

         Bafra Gençlik ve Spor ilçe Müdürü Osman Şenocak, “Spor yapan insan sağlıklı olur, kafası daha iyi çalışır. Sizler sadece ders çalışarak vakit geçirmeyin. Mutlaka sporla da uğraşın. Sizlerden ilimizi, ülkemizi uluslararası alanda temsil edecek başarılı sporcular olmanızı bekliyoruz” diye konuştu. 

         NAMIK AZGIN
 

Güncelleme Tarihi: 15 Ağustos 2015, 12:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER