banner221

BAŞKAN MURZİOĞLU, AKOĞLAN’A BAŞARILAR DİLEDİ

Samsun TSO Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu’nu ziyaretine gelen, THY’nin yeni Samsun Müdürü Muhammed Ali Akoğlan’a görevinde başarılar diledi.

BAŞKAN MURZİOĞLU, AKOĞLAN’A BAŞARILAR DİLEDİ

       Samsun Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, geçtiğimiz günlerde yapılan değişikle Türk Hava Yolları Samsun Müdürlüğü’ne atanan Muhammed Ali Akoğlan’ı makamında ağırladı. Ziyarette konuşan Samsun TSO Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, Akoğlan’a yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulundu. 

                 'HAVA TAŞIMACILIĞI ŞEHRİN GELİŞİMİNE KATKI SAĞLADI'

       Şehirlerin gelişmesine ulaşım araçlarının sağladığı katkıya değinen Murzioğlu,  “THY Samsun Müdürlüğümüzle uzun zamandır çok yakın ilişki içindeyiz. Şehrin gelişimine katkı sağlayan vasıtalardan biri de ulaşım araçlarıdır. Samsun, hava, kara, deniz ve demir yoluna sahip Türkiye’deki dört ilden bir tanesi. Özellikle hava yollarının gelişmesi şehrimize de paralel olarak yansıdı. Hava yolu taşımacılığı artık lüks olmaktan çıktı. Fiyatların düşmesi ve kalitenin artması hava yolu taşımacılığına talebi artırdı. Özellikle Türk Hava Yolları, dünyada farklı bir başarı hikayesi yazdırdı. Bu da sizlerin sayesinde oldu. Samsunumuzda da hava taşımacılığının gelişmesi ticaretin ve turizmin önemli ölçüde artmasına katkı sağladı. Yolcu sayımız da her geçen gün artıyor. Gönül ister ki, daha çok noktaya buradan direkt uçuş imkanı olsun. Özellikle son dönemlerde Arap turistlerin şehrimize getirilmesi ve bunun yanında Samsun-Krasnodar arası karşılıklı sefer düzenlenmesi adına önemli çalışmalar yaptık ve yapmaya da devam ediyoruz. Sizden önceki müdürümüzün bu konularda epey gayreti oldu. Aynı ilgi ve alakayı sizlerden de bekliyoruz. Oda olarak her zaman sizlerin yanındayız. Yürüteceğiniz çalışma ve projelerde üzerimize düşen görev olursa da seve seve destek olmaya hazırız” diye konuştu.

      'HAVA YOLU AĞININ ARTMASIYLA TİCARET HACMİMİZ DE GELİŞTİ'

Samsun’a görev yapmaktan dolayı mutluluk duyduğunu belirten THY Samsun Müdürü Muhammed Ali Akoğlan, “Karadeniz’in metropol kenti Samsun’a ve Samsunlulara hizmet etmekten onur duyacağım. Sizin de belirttiği gibi ulaşımın olduğu her yerde ticarette gelişiyor. Ben bunu bizzat yurt dışında görev yaptığım süre içerisinde gördüm. Uçuş noktaları sayesinde Türkiye’yi bilmeyenler bile artık ülkemizi tanımaya, ticaret yapmaya başladı. Hava yolu ağının artmasıyla ticaret hacmimiz de gelişti. Samsun’da devraldığımız hizmet bayrağını arkadaşlarımızla birlikte daha yukarılara taşımaya çalışacağız. Bana ilettiğiniz konuların takipçisi olacağımdan hiç kuşkunuz olmasın. Samsun yeni pazarlara açık. Sizlerin de desteğiyle attığımız adımların, süratli koşulara dönüşeceğine inanıyorum”şeklinde konuştu.

        Köksal  ÖNER

 

Güncelleme Tarihi: 15 Ağustos 2015, 12:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER