BAYINDIR ORTAOKULUN'DAN ÇIKAN YENİ TÜRKİYE ŞAMPİYONU

Sivas ilinde 12-13 Mart tarihleri arasında yapılan Yıldızlar Taekwondo Anadolu Ligi Türkiye finalinde 65 kg. da rakiplerini yenerek şampiyon olan Melih Yılmaz Samsun ilinin gururu oldu.

BAYINDIR ORTAOKULUN'DAN ÇIKAN YENİ TÜRKİYE ŞAMPİYONU

                                              SAMSUNUMUZUN GURURU OLDU

          Sivas ilinde yapılan müsabakalara 200 e yakın sporcunun katıldığını belirten Taekwondo antrenörü Murat Temiz; “ Yapılan mücadeleler sonunda Yıldızlar Taekwondo Anadolu Liginde Türkiye Şampiyonu olan Melih Yılmaz hem Samsun’un hem de Bayındır Ortaokulunun gururu oldu. Geçmiş yıllarda Türkiye 2'incisi,3'üncüsü olmuştur ve ardından da 2015 yılında da büyük başarıya imza atmıştır. Bundan sonraki yapılacak olan Avrupa şampiyonasında aynı başarıyı bekliyoruz “dedi.

                                             HEDEFİM AVRUPA ŞAMPİYONASI

         Türkiye şampiyonu olan Melih Yılmaz, “Benim almış olduğum büyük başarı sonucunda emeği olan başta hocam Murat Temiz’e, aileme, takım arkadaşlarıma sonsuz teşekkür ediyorum. Bu başarılarım önümüzdeki yıllarda da devam etmesi için elimden gelen her şeyi göstereceğim. Benim asıl hedefim Avrupa şampiyonasında anlı şanlı bayrağımızı gökyüzüne çıkartırken istiklal marşımızı okutmayı hedefliyorum” diye konuştu.

         Köksal ÖNER


 

Güncelleme Tarihi: 27 Mart 2015, 09:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER