CUMHURİYET KUPASINI BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ KAZANDI

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında Samsun Valiliği tarafından düzenlenen ve 32 takımın katıldığı Kurumlararası Cumhuriyet Kupası’nın sahibi Samsun Büyükşehir Belediyesi Voleybol takımı oldu.

CUMHURİYET KUPASINI BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ KAZANDI

       32 takımın katıldığı ve 20 gün süren turnuvanın sonunda, Samsun Büyükşehir Belediyesi birinci, Çarşamba Devlet Hastanesi ikinci, Mehmet Aydın Eğitim Araştırma üçüncü ve Tekkeköy GHSİM dördüncü oldu. Cumhuriyet Kupasını Büyükşehir Belediyesi Kazandı Mustafa Dağıstanlı Spor Salonu’nda yapılan müsabakalar oldukça heyecanlı geçti. Samsun Büyükşehir Belediyesi ile Çarşamba Devlet Hastanesi arasında oynanan final maçını Samsun Büyükşehir Belediyesi 3-0 kazanarak kupanın sahibi oldu.
                           BAŞKAN SPORCULARI TEBRİK ETTİ 
      Dereceye giren takımlara ödüllerini Samsun Valisi İbrahim Şahin, AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz ve Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Güven Özyurt birlikte verdi. Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, belediye takımına ödüllerini ve kupalarını vererek sporcuları tebrik etti.
                                    'SAMSUN BİR SPOR KENTİ'
     Kendisinin de fırsat buldukça spor yaptığını ifade eden Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, “Sporun hayatımızdaki önemini her zaman dile getiriyorum. Belediyemizin oluşturduğu bu takımı da takdir ediyorum. Burada kazanmak değil, spor yapmak önemlidir düşüncesindeyim. Son yıllarda yapılan önemli alt yapı yatırımları ile şehrimiz bir spor kenti olma yolunda büyük adımlar attı. Şimdi bu alt yapıdan yetişecek sporcularımızın ulusal başarılara imza atmasını bekliyoruz. Biz tüm imkânlarımızla her zaman onların yanında olacağız”  dedi.
        Köksal ÖNER

 

Güncelleme Tarihi: 30 Ekim 2015, 16:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER