İHL ÖĞRENCİLERİ HALI SAHA FUTBOL TURNUVASI BAŞLADI

Bafra Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri arasında bu yıl 3’üncüsü düzenlenen geleneksel halı saha futbol turnuvası başladı.

 İHL ÖĞRENCİLERİ HALI SAHA FUTBOL TURNUVASI BAŞLADI

    Geleneksel olarak bu yıl 3'üncüsü düzenlenen ‘Gençlik Kupası' halı saha turnuvasında, 20 takımın katılımı ile yapılan turnuvada takımlar, şampiyonluk için kıyasıya mücadele yapıyor.

    Futbol turnuvasına katılan bazı öğrenciler ise ilk defa halı sahada top oynadıklarını ve çok farklı bir duygu yaşadıklarını dile getirdi.19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı öncesi bu yıl öncesi 3'üncüsü organize edilen halı saha futbol turnuvası heyecanlı maçlar ile devam ediyor.

           3-A HALI SAHADA FUTBOL TURNUVASI İLGİ GÖRÜYOR

      19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı öncesi Bafra Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri arasında ‘Gençlik Kupası' adı altında düzenlenen futbol turnuvasında lise öğrencileri, şampiyonluk için ter döküyorlar.

       20 takımın katıldığı turnuva iki hafta sürecek. Turnuvada birinci olan takıma 750 TL, ikinci olan takıma 500 TL, üçüncü olan takıma 250 TL, ödül olarak verilecek. Turnuvanın sponsorluğunu ise, Bafra Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Berati Aydın, Okul idarecileri, BAFİMDER, Alkanlar 55 Doğalgaz, Bafra Öğretmenevi ve Saadet İnşaat yapıyor.

                             TURNUVAYA 20 TAKIM KATILDI 

     3-A Halı Sahasında öğrenciler için düzenlenen halı saha futbol turnuvasına 20 takımdan yaklaşık 120 öğrenci katılıyor.

    Öğrenciler arasında sportif aktiviteleri canlandırmak amacıyla halı saha futbol turnuvasını düzenlediklerini kaydeden Bafra Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Berati Aydın, öğrencilerin arasında birlik ve beraberliği pekiştirmek istediklerini söyledi.

    İlk maç 11 AA takımı ile 11 AD takımı arasında oynandı. Maç 11 AA takımının 4-3 üstünlüğü ile sona erdi. İkinci maç ise 12-B takımı ile 12-C takımı arasında oynandı. Maç 12-C takımının 7-5 üstünlüğü ile sona erdi.  

    Turnuva, grup maçları sonunda yapılacak final karşılaşmasıyla sona erecek. Bafra Hüseyin Kurumahmutoğlu Gençlik Merkezindeki halı sahada oynanacak olan turnuvanın finali, 16 Mayıs Cuma günü oynanacak.

            NAMIK AZGIN  

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER