İSTANBUL BAFRASPOR BELGRAD ORMANLARINDA KONDİSYON DEPOLUYOR

İstanbul 1.Amatör Kümede Mücadele edecek olan İstanbul Bafraspor Kulübü A Takım'ı 2015-2016 Futbol sezonu çalışmalarını Bayrampaşa Belediye Stadyumunda haftada 2 Antremanlarla sürdürüyor.

İSTANBUL BAFRASPOR BELGRAD ORMANLARINDA KONDİSYON DEPOLUYOR

       İstanbul 1.Amatör Kümede Mücadele edecek olan İstanbul Bafraspor Kulübü A Takım'ı 2015-2016 Futbol sezonu çalışmalarını Bayrampaşa Belediye Stadyumunda haftada 2 Antremanlar la sürdürürken Kondisyon çalışması için sabahın erken saatlerinde Eyüp Belediyesine ait Belgrad Ormanlarında Kondisyon yüklemesi yaptı.

      A Takım'ı Antrenörü Yalçın Gök nezaretinde çalışmalarını yürüten İstanbul Bafraspor bu yıl Grubunda geçtiğimiz sezon U-19 Futbol  Takım'ı gibi Namaglup şampiyon olarak Süper Amatör Ligine çıkmak istiyoruz derken Kulüp Başkanı Fatih Demir,” İstanbul Bafraspor için geceli Gündüzlü tüm yönetim kurulumuzla çalışıyor. Geçtiğimiz sezon İstanbul 2.Amatör Liginden namaglûp şampiyon olan Genç Takımı'mızı fazla değişiklik yapmadan 4 transfer ile süsleyip Adından söz ettiren bir İstanbul Bafraspor oluşturuyoruz. İstanbul'da bulunan 850 bin Samsunlu'nun tek temsilcisiyiz Kulübümüze destek veren tüm Sponsorlarımıza ve Yönetim Kurullarımıza ayrı ayrı teşekkür ederim” dedi.

                                                                                   AHMET MAVİ/İSTANBUL

 

 

 

Güncelleme Tarihi: 09 Ağustos 2015, 13:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER