banner221

MÜDÜR ÖZYURT,'HEPSİ GÖNLÜMÜZÜN ŞAMPİYONU'

Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Basketbol İl Temsilciliği tarafından düzenlenen Basketbol Süper Minikler Ligi önceki akşam İlkadım Yaşar Doğu Spor Salonu’nda oynan maçlar ile sona erdi.

MÜDÜR ÖZYURT,'HEPSİ GÖNLÜMÜZÜN ŞAMPİYONU'

       Mücadele eden tüm takımların şampiyon ilan edildiği organizasyona İlkadım Belediyesi, İlkadım Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü, Canik Belediyespor, 55 Basketbol Spor Kulübü, Atakum Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü, Bafraspor, Bafra Basketbol İhtisas Spor Kulübü, Çarşamba 12 Dabo, DSİ Spor Kulübü, Lider Spor Kulübü, Ted Koleji, Tekkeköy İlkokulu Spor Kulübü ve Yolspor katıldı.

             'ÇOCUKLARINI SPORA YÖNLENDİREN VELİLERİMİZ OLDU'
      Oynanan son müsabakanın ardından takımlara ödülleri verilmeden önce konuşma yapan Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Güven Özyurt, “Bu organizasyonun yapılmasında en büyük emeği olan kişiler, çocuklarını spora yönlendiren velilerimiz oldu. Burada tüm takımlar kazanmıştır. Samsun Basketbol’unun daha ileriye gitmesi ve gelişmesi için gecesini gündüzüne katarak çalışan değerli antrenörlerimize de çok teşekkür ediyoruz. Bizlerde Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak desteğimizi sürdüreceğiz. Katılan takımları tebrik ediyorum. Tüm çocuklarımızı ise mücadelelerinden dolayı alınlarından öpüyorum” dedi.
                'VELİYLERİMİZİN ADINA BAKANIMIZ'A TEŞEKKÜR EDİYORUM'
     Spor alanında Samsun’a çok önemli yatırımların yapıldığını da hatırlatan Müdür Özyurt, “Spor yapmak için artık Samsun’da her türlü imkan sağlanıyor. Velilerimizin çocuklarını spora yönlendirerek gelecekte sağlıklı nesiller yetişmesine katkı sağlaması en büyük isteğimiz. Samsun’a yapılan yatırımlar nedeniyle Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Akif Çağatay Kılıç’a çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.         

     Müdür Özyurt’un konuşmasının ardından ödül törenine geçildi.
               ETKİNLİGE KATILAN ÇOÇUKLARA MADALYALARI VERİLDİ
      Lige katılan takımlara ödüllerini Müdür Özyurt’un yanı sıra, Polis Başmüfettişi Erol İpek, İlkadım Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Murat Turan, Canik Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Osman Abanoz, Spor Şube Müdürü Süleyman Demirtaş, Basketbol Teknik Komiseri Erhan Elbir ve takımların sorumluları verdi.

     Tüm sporcular, kendilerine verilen madalyaların ardından büyük sevinç yaşadılar. Ödül töreninin sonunda ise toplu olarak hatıra fotoğrafı çektirildi.

        Köksal  ÖNER 

 

Güncelleme Tarihi: 11 Kasım 2014, 18:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER