Bafra TSO’YA Akreditasyon Geliştirme Ziyareti

Bafra Ticaret ve Sanayi Odası'nda Akreditasyon Geliştirme Ziyareti gerçekleşti.

Bafra TSO’YA Akreditasyon Geliştirme Ziyareti

 da Borsa akreditasyon sisteminde 5.dönemde yer alan Bafra Ticaret ve Sanayi Odası için geliştirme ziyaretinde bulunuldu. Bafra TSO Akreditasyon sürecini gözlemlemek amacıyla yapılan geliştirme ziyaretini; Türk Loydu Vakfı'ndan Yönetim Sistemleri Baş tetkikçisi Ali Topal gerçekleştirdi.

 

Geliştirme ziyaretinde yapılan açılış ve günün sonunda gerçekleşen kapanış toplantılarına Odamız Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Erkan Mustafa Tokur, Yönetim Kurulu Sayman üyesi Kenan Kalay, Yönetim Kurulu üyesi ve Akreditasyon Kurulu üyesi İbrahim Süzen, Yönetim Kurulu üyeleri Coşkun Atasoy ve Tayfun Erduran, Oda Genel Sekteri Talip Şahin ile Genel Sekreter Yardımcısı ve Akreditasyon sorumlusu Ayhan Avcı katıldı.

 

Türk Loydu Vakfı'ndan Yönetim Sistemleri Baş tetkikçisi Ali Topal kapanış konuşmasında “Bafra TSO’ nun yürütmekte olduğu sistemin gayet başarılı olduğu, sadece denetimden denetime hazırlık yapılmadığı işleyen iyi bir sistemin olduğunu ve sürekli iyileştirme yapıldığını gözlemlediğini ifade etti.

 

Gözetim sırasında ziyarette bulunan Bafra TSO Başkanı Göksel Başar Türk Loydu Vakfı'ndan Yönetim Sistemleri Baş tetkikçisi Ali Topal’a hoş geldiniz diyerek şunları ifade etti. “Bafra TSO olarak üyelerimize en iyi hizmeti vermek için akreditasyon çalışmalarına önem vermekteyiz. Akreditasyon süreci ile ilgili her türlü desteği üst yönetim olarak vermekle birlikte bu süreci iyileştirmek ve geliştirmek için faaliyetlerimize devam etmekteyiz. Sizlere de çalışmalarınızda başarılar dileriz” dedi.

 

Akreditasyon sistemi Türkiye genelinde Oda/borsaların performans standartlarını yükseltmek ve üyeleri olan iş dünyasına daha etkili hizmet (iş destekleri gibi) verilmesini sağlamak amacıyla geliştirilmiş bir sistemdir.

 

Bafra Ticaret ve Sanayi Odası 2008 yılında da TOBB Akredite Oda sistemine dahil edilmiştir.

Güncelleme Tarihi: 24 Ağustos 2016, 10:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER