Aile Eğitimi Sertifika Töreni

Bafra Nazmiye Demirel İlköğretim Okulunda düzenlenen '7-19 Yaş Aile Eğitimi' programına katılan velilere törenle sertifikaları verildi.

 Aile Eğitimi Sertifika Töreni

     Bafra Nazmiye Demirel İlköğretim Okulu Fen Laboratuarında düzenlenen törene; Bafra İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu, Bafra İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlerinden Ahmet Mithat Karaman, RAM. Müdürü Tarık Dursun Dinçer, Fatih Mahallesi Muhtarı Yusuf Kaval, Öğretmenler ve kursiyerler katıldı.

          AİLE EĞİTİMİ PROGRAMINA KATILAN 13 VELİYE SERTİFİKALARI VERİLDİ 

      Bafra Nazmiye Demirel İlköğretim Okulu Müdürü Zihni Öztürk, bu seminer programında gösterdiği gayretlerden dolayı Rehber öğretmeni Elif Nur Demirel'e teşekkür etti.

      Okullarının kadrolu rehber öğretmen olmasını isteyen Bafra Nazmiye Demirel İlköğretim Okulu Müdürü Zihni Öztürk, anne-baba eğitim öğretiminin önemli olduğunu ve okul olarak her zaman devam edeceklerini belirtti.

                                     GÜNÜN ANISINA PASTA KESİLDİ 

       Eskiden anne ve babaların kendi çocuklarını bile sevmekte korktuğunu belirten Bafra İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu ise, "Gerçekten çocuklarımızı, hiçbir şey yapmasak, her gün çocuğumuzun başını bir kere okşasak, bir kere öpsek, o bile büyük bir katkı sağlayacağını biliyoruz.7-19 Yaş Aile Eğitimi programında öğrendiklerinizi komşularınıza da anlatmanızı istiyoruz. Çocuklara göstereceğiniz davranışlar, onların önümüzdeki sene okullarımızda açılacak olan seminerlere katılım konusuna etkileyeceğini düşünüyorum. İlçemizde 7-19 Yaş Aile eğitimi programı devam edecektir" dedi.

      Sertifikalarını almaya hak kazanan veliler, bu tür eğitim programlarının çağın aradığı insan tipini oluşturabilecek mükemmel nitelerle donatılan çocukların yetiştirilmesine katkı sağladığını, çocukluk ve ergenlik dönemleriyle ilgili çok şey öğrendiklerini, burada elde ettikleri bilgilerle kendilerini yetiştirdiklerini, etkili iletişimin ne kadar önemli olduğunu iyi kavradıklarını ifade ettiler. 

     Konuşmalardan sonra Bafra İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu, Bafra İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlerinden Ahmet Mithat Karaman, RAM. Müdürü Tarık Dursun Dinçer, Fatih Mahallesi Muhtarı Yusuf Kaval ve Okul Müdürü Zihni Öztürk tarafından 13 öğrenci velisine sertifikaları takdim edildi.

     Tören yapılan ikramla son buldu.

            NAMIK AZGIN   

     

 

 

 

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER