HALI SAHA FUTBOL TURNUVASINDA ŞAMPİYON 12-AC SINIFI

Bafra Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri arasında bu yıl 3’üncüsü düzenlenen geleneksel halı saha futbol turnuvasında, 12 –AC Sınıfı futbol takımı, 9-E Sınıfı futbol takımını 7-2 yenerek, şampiyon oldu.

HALI SAHA FUTBOL TURNUVASINDA ŞAMPİYON 12-AC SINIFI

     Geleneksel olarak bu yıl 3'üncüsü düzenlenen ‘Gençlik Kupası' halı saha turnuvasında, 20 takımın katılımı ile yapılan turnuvada takımlar, şampiyonluk için kıyasıya mücadele etti.

      Bafra Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri arasında ‘Gençlik Kupası' adı altında düzenlenen futbol turnuvasında lise öğrencileri, şampiyonluk için ter döktü. Futbol turnuvasına katılan bazı öğrenciler ise ilk defa halı sahada top oynadıklarını ve çok farklı bir duygu yaşadıklarını dile getirdi.

                              HALI SAHA FUTBOL TURNUVASINA, 20 TAKIMDAN 200 SPORCU KATILDI

     Halı saha futbol turnuvasında heyecanlı maçlar oldu. 3-A Halı Sahasında gerçekleştirilen futbol turnuvasının finali Hüseyin Kurumahmutoğlu Gençlik Merkezi Halı Sahasında yapıldı.  

      20 takımın katıldığı turnuva üç hafta sürdü. Bafra Anadolu İmam Hatip Lisesinde düzenlenecek olan törende, turnuvada birinci olan takıma 750 TL, ikinci olan takıma 500 TL, üçüncü olan takıma 250 TL, ödül olarak verilecek.

       Turnuvanın sponsorluğunu ise, Bafra Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Berati Aydın, Okul idarecileri, BAFİMDER, Alkanlar 55 Doğalgaz, Bafra Öğretmenevi ve Saadet İnşaat yaptı.

                    TURNUVANIN 3'ÜNCÜSÜ 10-C SINIFI OLDU

       Bafra Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri arasında gerçekleştirilen halı saha futbol turnuvasında, 10-C Sınıfı futbol takımı, 12-C Sınıfı futbol takımını 7-4 yenerek, turnuvanın 3'üncüsü oldu.  

      Öğrenciler arasında sportif aktiviteleri canlandırmak amacıyla halı saha futbol turnuvasını düzenlediklerini kaydeden Bafra Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Berati Aydın, öğrencilerin arasında birlik ve beraberliği pekiştirmek için geleneksel futbol turnuvasının devam edeceğini ifade etti. 

               NAMIK AZGIN 

 

 

 

 

 

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER