Yeniden Doğuş Geleneksel Bahar Şenliğini Kutladı

Özel Bafra Yeniden Doğuş Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezinin geleneksel hale getirdiği ‘7.Geleneksel Bahar Etkinliği’ ilgi gördü.

Yeniden Doğuş Geleneksel Bahar Şenliğini Kutladı

     Öğretmenleri gözetiminde, engelli öğrenciler tarafından Bafra Belediyesi Ali Kale Turistik Tesisleri yanında bulunan Çamlık Mesire Alanında gerçekleştirilen ‘7.Geleneksel Bahar Erkinliği' saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı.

                          7.GELENEKSEL BAHAR ETKİNLİĞİ İLGİ GÖRDÜ  

       Açılış konuşmasını yapan Özel Bafra Yeniden Doğuş Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkez şubesi müdiresi Ayşenur Turan," Yeniden Doğuş Özel Eğitim Merkezleri olarak, hizmet ve kalitede her zaman daha iyiyi amaçlayan, gelişime ve yeniliğe açık bir zihniyetle, Bafra'da 37 eğitmen, 6 fizyoterapi,2 psikolog, 25 yardımcı personelle hizmet vermekteyiz. Kurumumuzda öğrencilerimizin bilgi ve becerilerini geliştirmek, eğitimdeki başarılarının yanı sıra, diğer yeteneklerinde ortaya çıkması adına çok güzel çalışmalar yapıldı. Çocuklarımızın gözlerindeki ışıltıyı, yüreklerindeki sevinci ve heyecanı görmek her şeye bedeldir. Bizler gururluyuz ve mutluyuz. Bu güzel eserleri ortaya çıkaran öğrencilerimize, onlara emek veren öğretmenlerimize ve ailelerine, programın yapımında desteklerini esirgemeyen herkese teşekkürlerimi sunuyorum. Mutluluğumuzu paylaşmak için tüm misafirlerimize iyi eğlenceler dilerim" dedi.

       Bafra Yeniden Doğuş Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Kurucu Temsilcisi Rıfat Yılmaz ise,"Bu Kurumlarımızda eğitim verdiğimiz, programlarına göre eğitimlerini tamamlamak üzere görevlendirdiğimiz öğretmenlerimiz, gerçekten çok büyük fedakârlıklarla, özverilerle, birebir takiplerle, öğrencilerimizin ve aynı zamanda velilerimizin aile eğitimleriyle, toplumuza çok büyük katkıları vardır. Tabi burada her şeyden önce devletimize bu konudaki göstermiş olduğu yakınlık, ilgi ve alaka dolayı vatandaşlarımız olarak ne kadar teşekkür etsek azdır. Çünkü bu eğitim zordur. Bu eğitim meşakkat ister. Bu eğitim üzerinde titizlikle durmak ister. Ben bu arada,tabiki özellikle bu velilerimizin de,bu konu da, hassasiyetle durmaları gerektiği üzerinde, özenle değinmek istiyorum.Aynen diğer çocuklarımız gibi bu özel çocuklarımızın üzerinde de  velilerimizin dikkatle durmalarını, özellikle öğretmenlerimizin zaten ilgilenmek noktasında, ciddi gayret tebaaları vardır. Hepinizi sevgi ve saygılarımızla selamlıyorum" diye konuştu. 

       Konuşmaların ardından Engelli öğrencilerin öğretmenleri eşliğinde hazırladıkları halk oyunları, şarkılar, türküler, şiirler ve tiyatro gösterileri beğeniyle izlendi.

        Her yaptıkları gösteri sonunda ise alkışları fazlasıyla alan engelli öğrencilerin mutlulukları gözlerinden okunuyordu.

         Geleneksel Bahar Etkinliği programına; Bafra İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu, Bafra TSO Başkanı Göksel Başar,AK Parti ilçe başkanı Tuncay Yurduseven, Özel Bafra Yeniden Doğuş Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkez Kurucu temsilcisi Rıfat Yılmaz, çok sayıda engelli ve veliler katıldı.

                                  NAMIK AZGIN 

 

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER