30 YILLIK EMEKTAR MUHTAR SELAHATTİN EKMEKÇİ VEFAT ETTİ

Bafra ilçesinin Hacınabi Mahallesinde,30 yıl muhtarlık ve lokantacılık yapan eski muhtar Selahattin Ekmekçi(69) vefat etti.

30 YILLIK EMEKTAR MUHTAR SELAHATTİN EKMEKÇİ VEFAT ETTİ
      Merhum Ahmet Ekmekçi’nin oğlu merhum Mustafa ve Ali Ekmekçi’nin abisi Ahmet ve Hamza Ekmekçi’nin babaları Adem Şener’in kayınpederi Burak Ekmekçi’nin amcası merhum İbrahim Uçar’ın damadı merhum Salih, Necati ve Hüseyin Uçar’ın eniştesi Hacınabi Mahallesi eski muhtarı Sabahattin Ekmekçi (69) gözyaşı ve dualarla toprağa verildi.

    30 YIL MUHTARLIK VE LOKANTACILIK YAPAN SELAHATTİN EKMEKÇİ SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI  

     Bafra ilçesinin Hacınabi Mahallesi Ekmekçi Sokak’da bulunan ev önünde merhum Selahattin Ekmekçi için Bafra Büyük Camii İmamı Şevki Şahin tarafından helallik alındı.

      Emektar muhtarın cenazesi Bafra Belediye Cenaze Aracı ile Büyük Camiye getirildi. Büyük Cami İmamı Şevki Şahin’in ikindi namazına müteakiben kıldırdığı cenaze namazının ardından Selahattin Ekmekçi dua ve gözyaşları içerisinde Bafra Asri Mezarlığında bulunan aile kabristanlığında toprağa verildi.

                       EKMEKÇİ AİLESİ TAZİYELERİ KABUL ETTİ

       Bafra ilçesinin Hacınabi Mahallesi’nde en uzun süreli muhtarlık yapma ünvanına sahip olan Selahattin Ekmekçi’nin cenaze merasimine; Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, AK Parti Bafra ilçe Başkanı Tuncay Yurduseven, MHP Bafra ilçe Başkanı Av. Hüseyin Acar, Bafra Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Kurt, Bafra TSO Başkanı Göksel Başar, Bafra Şoförler Odası ve Bafra Esnaf Sanatkârlar Odası Başkanı Metin Genççakır, Bafra Genç İş Adamları Derneği (Bafra GİAD) Başkanı Yavuz Selim Muratoğlu, Türk Eğitim-Sen Bafra ilçe Başkanı İbrahim Akekmekci, Eğitim –Bir-Sen Bafra ilçe Başkanı Hamdi Yıldız, Okul Müdürleri, Öğretmenler, İşadamları, mesleki oda temsilcileri, sivil toplum örgütleri, mahalle muhtarları, lokantacılar, Ekmekçi ailesi yakınları ve vatandaşlar katıldı.

      NAMIK AZGIN        

 

 

Güncelleme Tarihi: 14 Ekim 2014, 17:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER