banner221

BAFRA’DA AMATÖR SPOR HAFTASI ETKİNLİĞİ İLGİ GÖRDÜ

Türkiye Genelinde kutlanan ‘Amatör Spor Haftası’,Bafra'da da çeşitli etkinliklerle kutlanıyor.

BAFRA’DA AMATÖR SPOR HAFTASI ETKİNLİĞİ İLGİ GÖRDÜ

       Hafta nedeniyle, Bafralı Amatör Sporcuların çeşitli branşlar da katıldığı yürüyüşe katılım yoğun oldu. Yürüyüş Bafra Sokak ve caddelerinde yapıldı ve topluluk Bafra Cumhuriyet Meydanındaki Atatürk Anıtı önünde yürüyüşü sonlandırdılar.

       Bafra Kaymakamı Halis Arslan değişik kategorilerdeki genç sporcularla bire bir sohbet etti ve onların sporla ilgili hem görüşlerini hem de isteklerini, duygu ve düşüncelerini aldı. Taekwando, Güreş, Wushu, Badminton ve diğer spor kategorilerinin genç sporcuları ve antrenörleriyle karşılıklı görüş alış-verişinde bulundu.
        Bafra’da, Amatör Spor Haftası etkinlikleri kapsamında, Bafra Hüseyin Kurumahmutoğlu Gençlik Merkezi önünde toplanan Amatör Spor Kulüpleri, Cumhuriyet Meydanına kadar yürüyüş yaptı.

    Halka aktivite alışkanlığının özendirilmesi, amatör spor branşına gerekli desteğin verilmesi, spora katılımın üst seviyede sağlanması ve spor bilincinin oluşturulması amacıyla her yıl 13-19 Ekim tarihleri arasında kutlanan Amatör Spor Haftası etkinliği Bafra’da ilgi gördü.

         BAFRA KAYMAKAMI HALİS ARSLAN, SPORCULARLA İLGİLENDİ

     Öğrencileri sevgiyle ve güler yüzlü tavrıyla onure eden Bafra Kaymakamı Halis Arslan, spor konusunda Bafra'da birlikte nicelikli ve nitelikli çalışmalara imza atacaklarını söyledi.
      Bafra Gençlik Hizmetleri ve Spor ilçe Müdürlüğü tarafından organize edilen etkinliğe; Bafra Kaymakamı Halis Arslan, Bafra ilçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu,
Bafra Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Osman Şenocak, Amatör Spor Kulübü yetkilileri ve sporcular katıldı.

    Bafra Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Osman Şenocak, “13-19 Ekim tarihleri arası Amatör Spor Haftasıdır. Her yıl bu tarihlerde normalde kutlanır. Amatör Sporcularımız branşta; Taekwando, Wushu, Güreş ve Basketbol’da yarışmalarımızı yaptık. Şimdi 17 Ekim Amatör Spor Haftası yürüyüşü gerçekleştirdik. Gençlerimizi daha çok bu tür yürüyüşlerle, kendine güvenlerini artırarak, spora özeni hedefliyoruz. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramında dereceye giren sporcularımıza hediyeleri verilecek” dedi.     

      NAMIK AZGIN 
 

Güncelleme Tarihi: 17 Ekim 2014, 19:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER