banner221

TERME MUHTARLARINDAN EDİS'E ZİYARET

MHP Samsun Milletvekili Hüseyin Edis, "Halkımız 1 Kasım seçimlerinde, her geçen gün gasp edilen haklarını geri almak için iradesini ortaya koymalıdır" dedi.

TERME MUHTARLARINDAN EDİS'E ZİYARET

                                   "TERME SAHİPSİZ BIRAKILDI"

         Samsun'un Terme ilçesindeki bazı köy muhtarları bir araya gelerek MHP Samsun Milletvekili Hüseyin Edis'i makamında ziyaret edip sıkıntılarını anlattı.

                    "HALKIMIZ TEPKİSİNİ DAHA NET GÖSTERMELİ"

         Terme'nin sahipsiz bırakılmasından dert yanan Muhtarlar, Terme'nin her konuda sahipsiz kaldığını belirterek, "Terme yapılan ve devamında yaplması planlanan termik santrallerle zehirleniyor. Köylü tarlasını ekmeye korkak hale geldi. Bozulan köy yollarında hala bir çalışma yok. En son yaşadığımız sel felaketinin ardından yapılan hiçbir hizmet yok. Terme sahipsiz kaldı. Sizden Terme'nin sıkıntılarına sahip çıkmanızı, çözüm bulmanızı istiyoruz" diye konuştu.

       TBMM'deki makamında gerçekleşen görüşmede köy muhtarlarının sorunları dinleyen MHP Samsun Milletvekili Hüseyin Edis de "Samsun'un da ilçelerinin de sorunlarının, sıkıntılarının farkındayız. Samsun'un öz evlatları olarak şehrimizin tüm sorunlarının bilincinde olduğumuz kadar, çözüm yollarının da nasıl olacağının bilgisi ve becerisine de sahibiz" dedi.

       "MHP vatanının, milletinin sorunlarına can pare çözüm bulma gayretinde olan bir partidir" diyen Edis, “1 Kasım seçimlerinde Samsunlu, Termeli hemşerilerimiz, bu sorunlarının tepkisini sandık iradesiyle daha net ve belirgin bir şekilde ortaya koymalı. Eğer halkımız her geçen gün gasp edilen haklarını geri almak için iradesini ortaya koyarsa, Terme ne santrallerle boğuşur ne sellerle ne de 2B sorunuyla. Köylümüze büyük bir mağduriyet yaşatan 2B sorununa daha öncede değinmiştim. Bu yüzden diyorum ki Biz, menfaat partisi değiliz. Biz, Tür-İslam sentezine bağlı bir dava partisiyiz. O yüzden 7 Haziran seçimlerinde vatandaş bize inandı ve sayımızı 2 milletvekiline çıkardık. 1 Kasım seçimlerinde 13 yıllık kandırılmışlığı daha net gören bu halk bizim yanımızda olacak. Bizde gücü ve yetkiyi aldığımız ilk günden itibaren vatandaşımızın hizmetinde, sorunların çözümünde yer alacağız. Buna kimsenin şüphesi olmasın" şeklinde konuştu.

          NAMIK AZGIN

 

 

 

 

 

 

Güncelleme Tarihi: 20 Eylül 2015, 14:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER