19 Mayıs Belediyespor 2015-2016 Futbol Sezonunu Açtı

Samsun Süper Amatör ligde geçtiğimiz iki sezonda Play-Off mücadelelerine kalan ve Bal Ligi umudunu son maçlarda kaybeden 19 Mayıs Belediyespor 2015-2016 sezonuna Nafız Kurt Spor Tesislerinde, ‘yeni yine ve yeniden’ parolasıyla çıktı.

19 Mayıs Belediyespor 2015-2016 Futbol Sezonunu Açtı

    19 Mayıs Belediyespor Antrenörü Murat Atalar yaptığı açıklamada; “Yeni kadromuzla, Yine azimli oyunumuzla, Yeniden Bal Ligi parolasıyla çıktığımız bu sezonun sonunda Bal Ligine çıkmayı istiyoruz. Bunun için futbolcularıma güveniyorum”dedi.

   19 Mayıs Belediye Başkanı ve ayrıca 19 Mayıs Belediyespor Kulübü Başkanı olan Osman Topaloğlu yaptığı açıklamada;” Maalesef iki sezon üst üste Bal Ligi umudumuzu son maçlara bıraktık ve bu umudumuzu gerçekleştiremedik” diye konuştu. 

   19 Mayıs ilçesi olarak spor yatırımlarına verdikleri önemi anlatan Başkan Topaloğlu,”19 Mayıs İlçemiz yatırımlarıyla ve aldığı derecelerle Spor Kenti ünvanını alan bir ilçe olarak, tüm sporlarda olduğu gibi futbolda da hak ettiği yerlere gelmesini istiyoruz. Bunun da ilk adımı Bölgesel Amatör Lig’de yer almasıdır. Futbolcularımıza ve Hocalarımıza güveniyoruz” şeklinde konuştu.

     NAMIK AZGIN

Güncelleme Tarihi: 20 Eylül 2015, 12:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER