ASARCIK’TA 'KÜÇÜK SANAYİ SİTESİ' TAM GAZ

Asarcık Belediye Başkanı Şerif Kılağuz, ilçede yapımına başlanan 'Küçük Sanayi Sitesi' projesinin tüm hızıyla devam ettiğini söyledi.

ASARCIK’TA 'KÜÇÜK SANAYİ SİTESİ' TAM GAZ

     'Küçük Sanayi Sitesi' projesinin Asarcık ilçesi için çok önemli bir proje olduğunu ifade eden Başkan Kılağuz, ülkemizde yaşanan terör olayları ve hemen hemen her gün gelen şehit haberleri nedeniyle temel atma töreni yapmayacaklarını dile getirdi. 
                              SANAYİ SİTESİ 2016 YILINDA BİTECEK
     Sanayi sitesinde 5 blok olmak üzere toplamda 70 adet işyeri olacağını belirten Kılağuz, "Sanayimizin inşaatına 1 ay önce başladık. Sitemizde 110 ve 135 metrekare olmak üzere 2 farklı iş yeri tipi olacak. Bu proje sayesinde ilçemize hem istihdam hemde ekonomik anlamda önemli derecede katkı sağlamayı hedefliyoruz. Sitemizin inşaatını ise 2016 yılı içerisinde bitirmeyi planlıyoruz" dedi. 
                                           TOPLU AÇILIŞLAR 2016 YILINDA

     Sanayi sitesi inşaatı başlamadan önce temel atma töreni yapmayı düşündüklerini ancak ülkede yaşanan olaylar nedeniyle iptal ettiklerini de ifade eden Kılağuz, "İlçemizde aynı zamanda meydan projemizin de çalışmaları devam ediyor. İlçemizde yaptığımız tüm çalışmaları toplu açılış ve temel atma töreni ile tanıtmayı planlıyoruk. Ancak ülkemizde yaşanan olaylar nedeniyle iptal ederek ileri bir tarihe erteledik. İnşallah 2016 yılı içerisinde yapmış olduğumuz tüm projeler için toplu açılış töreni yapacağız" diye konuştu.
      Köksal ÖNER

Güncelleme Tarihi: 17 Ekim 2015, 09:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER