banner223

BAFRA BELEDİYE BAŞKANI ŞAHİN, OĞLUNU EVLENDİRDİ

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, oğlu Asım Sefa’yı muhteşem bir düğünle evlendirdi.

BAFRA BELEDİYE BAŞKANI ŞAHİN, OĞLUNU EVLENDİRDİ

    Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin ve eşi Şükriye Şahin'in oğulları Asım Sefa ile  Türk Havacılık ve Uzay Sanayi A.Ş. Veri Yöneticisi Recep Varol ve eşi Aliye Varol'un kızı Elif  Varol, Bafra Belediyesi Ali Kale Turistik Tesisleri Havuz başında  düzenlenen nikah  töreni hayatlarını birleştirdi.

         ELİF İLE ASIM SEFA MUTLULUK DOLU GÜNLER İÇİN İMZA ATTILAR

     Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, oğlu Asım Sefa'yı Uzay Sanayii A.Ş. Veri Yöneticisi Recep Varol'un kızı Elif ile evlendirdi. 

     Çiftin nikâh şahitliklerini, AK Parti Samsun Milletvekilleri Ahmet Yeni, Tülay Bakır, 19 Mayıs ilçe Kaymakamı Kadir Ekinci, Şahin ve Varol ailesi yakınları yaptı. 

               NİKÂHI BAFRA BELEDİYE BAŞKANI ZİHNİ ŞAHİN KIYDI

     Oğlunun nikâhını kıyan Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin'in heyecanı gözlerden kaçmadı.

     Genç çiftler çalan slow müzik eşliği, meşalelerin ışıltısı ile alkışlar arasında nikah masasındaki yerlerini aldılar. İlk danslarını yapan gençlerin nikahında şahit bolluğu göze çarptı. Nikâhı ise; damadın babası Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin duygu dolu sözlerle kıydı.
                GECEDE HAVAİ FİŞEK GÖSTERİLERİ YAPILDI
      Nikah şahidi olan AK Parti Samsun Milletvekili Ahmet Yeni ise; Nikah Cüzdanını her iki gence takdim etmeden önce bir konuşma yaparak, ‘en az 3 çocuk' dedi. Nikah törenin peşinden pasta kesimi ve takı merasimi yapıldı. Havai fişeklerin gökyüzünü aydınlatmasının ardından anı fotoları çekildi.
      Nikah törenine; Eski Adalet Bakanı Hikmet Sami Türk, Gençlik ve Spor Bakanlığı Müsteşarı Kamuran Özden, AK Parti Samsun Milletvekilleri Ahmet Yeni, Tülay Bakır, Bafra Garnizon Komutanı Kıdemli Yüzbaşı İlhan Güngör,19 Mayıs İlçe Kaymakamı Kadir Ekinci,  Bafra İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Yiğit, Samsun iline bağlı 15 ilçenin belediye başkanları, Bafra Cumhuriyet Başsavcısı Hikmet Turan, Bafra Adalet Komisyon Başkanı Mustafa Keçeli, Erzurum Adalet Komisyon Başkanı Hüseyin Öztürk, AK Parti Bafra ilçe Başkanı Tuncay Yurduseven, Bafra TSO Başkanı Göksel Başar, Bafra Ziraat Odası Başkanı Sait Karagöl, Sivil Toplum Örgütü Temsilcileri, Siyasi Parti Temsilcileri, Okul Müdürleri, Samgaz Genel Müdürü Kenan Şara, Banka Müdürleri, İşadamları, muhtarlar ile çok sayıda davetli katıldı.
      NAMIK AZGIN 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER