VALİ AKSOY İNŞAATLARI İNCELEDİ

Samsun Valisi Hüseyin Aksoy, Vezirköprü ilçesinde devam eden kamu yatırımlarını yerinde inceledi.

VALİ AKSOY İNŞAATLARI İNCELEDİ

     Milli Eğitim ile Gençlik ve Spor Bakanlıklarının Vezirköprü ilçesinde yaptığı yatırımları inceleyerek yetkililerden bilgi alan Vali Hüseyin Aksoy, ilçede ilk olarak Köprülü Mehmet Paşa Spor Salonu'nu inceleyerek sporcu gençlerle sohbet etti.

     Vali Aksoy, daha sonra Milli Eğitim Bakanlığı yatırımlarından Zeki Cevher İlköğretim Okulu ek bina inşaatı, 200 yatak kapasiteli Vezirköprü Anadolu Lisesi Yurt inşaatı, 24 derslik Cumhuriyet Ortaokulu ek bina inşaatı, OMÜ Meslek Yüksek Okulu 300 kişilik öğrenci yurdu inşaatı ve Vezirköprü Belediyesi tarafından Çanaklı Mahallesi'nde yapılan sokak iyileştirmesi ile ilgili incelemelerde bulundu.

     Vali Aksoy yaptığı açıklamada, "Vezirköprü ilçemize, 2014 yılı içerisinde Milli Eğitim ile Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın yapmış olduğu yatırımları incelemek ve çalışmalar hakkında bilgi almak üzere geldik. Çalışmalar hakkında yetkililer ve ilgili arkadaşlardan bilgi aldık. Bu yatırımlarımızı kısa zamanda tamamlanıp hayata geçireceğiz" dedi.

     Vali Aksoy daha sonra incelemelerde bulunmak üzere Narlısaray Mahallesi'ne geçti. Aksoy'a incelemelerde Samsun Vali Yardımcısı Haluk Şimşek, Vezirköprü Kaymakamı Mahmut Kaşıkçı, Vezirköprü Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis, kamu kurum ve kuruluş müdürleri eşlik etti. 

            NAMIK AZGIN 

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER