BAŞKAN KÖKTAŞ,’YAZICIYLA GURUR DUYUYORUZ’

Çin'de, 10-14 Haziran tarihleri arasında yapılan Üniversiteliler Arası Dünya Tekvando Şampiyonasında dünya üçüncüsü olan milli sporcu Merve Yazıcı, AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş'ı makamında ziyaret etti.

BAŞKAN KÖKTAŞ,’YAZICIYLA GURUR DUYUYORUZ’

        Başarısından dolayı Yazıcı'yı tebrik eden Başkan Köktaş, spora ve sporcuya verdikleri desteğin her zaman süreceğini söyledi.
        Çin'de 10-14 Haziran tarihleri arasında  yapılan Üniversiteliler arası Dünya Tekvando Şampiyonası'nda dünya üçüncüsü olan milli sporcu Merve Yazıcı, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nde görevli tekvando antrenörü Mustafa Gençtürk ve  ikiz kardeşi sporcu Emre Yazıcı ile birlikte AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş'ı makamında ziyaret ettiler.
                          "BAKAN KILIÇ'A TEŞEKKÜR EDİYORUM"
         Sohbet ortamında geçen ziyarette Yazıcı'nın antrenörü Mustafa Gençtürk yaptıkları sportif çalışmalar hakkında Başkan Köktaş'a bilgiler verdi.Gençtürk, Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın spora ve sporculara büyük destek verdiğini dile getirerek verilen desteklerin alınan başarılarda büyük payı olduğunu söyledi. Milli sporcu Merve Yazıcı'da kendisine maddi ve manevi destek olan herkese çok teşekkür ettiğini söyleyerek," Başta Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'a ve AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş'a çok teşekkür ediyorum" dedi.
                     "YAZICI'YI TÜM KALBİMLE TEBRİK EDİYORUM"
          Türkiye'nin istikbali, milletin umudu ve göz bebeği olan gençlere her zaman büyük önem verdiklerini belirten AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş ise, "Çin'de ülkemizi başarıyla temsil eden başarılı sporcumuz Merve Yazıcı'yı tüm kalbimle tebrik ediyorum. Bu başarı ülkemiz ve Samsun için çok gurur vericidir. Her branşta olduğu gibi Tekvando branşında da son yıllarda artış gösteren başarı ivmesinin gelecek dönemlerde de katlanarak büyüyeceği inancındayım. AK Parti olarak, spora ve sporcuya olan desteğimiz artarak devam ediyor. Son 12 yılda gençlik ve spora dev yatırımlar yapıldı, yapılmaya da devam ediyor" diye konuştu.
                     ŞANLI TÜRK BAYRAĞIMIZI DALGALANDIRDILAR 
         Gençlik Merkezleri, Spor Salonları, Yüzme Havuzları gibi birçok spor tesisi hayata geçirildiğini  vurgulaya  AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş ,"Tüm ilçelerimiz de bu yatırımlarımız gerçekleşmiş, gençlerimizin sportif faaliyetlerini yapabilecekleri alanlar ortaya çıkmıştır. Sporcularımıza verilen destekler de geçmişle mukayese edilemeyecek seviyeye çıkarılmıştır. İnşallah bundan sonrada sporcularımız aldıkları güzel başarılarla, şanlı Türk Bayrağımızı yabancı ülkelerde dalgalandırarak göğsümüzü kabartacaklar" diyerek milli sporcu Merve Yazıcı'ya başarılarının devamını dileyerek, ülkemize yeni şampiyonluklar kazandırması temennisinde bulundu.
                                  MERVE YAZICI'YA BİRER ALTIN TAKILDI
        Ziyaretin sonunda AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş hem kendi adına hem de Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç adına, başarılı sporcu Merve Yazıcı'ya birer altın taktı.

           NAMIK AZGIN  

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER