banner223

BAFRA DA SINAV KOORDİNASYON KURULU TOPLANTISI

Bafra ilçesinde, 15 Mart’ta yapılacak olan YGS sınav öncesi ve sınav günü alınacak tedbirlerin alınması, sınav günü boyunca nüfus dairesi açık olacak, sınav yapılacak olan alanların çevresinde araç kornası çalınmayacak.

BAFRA DA SINAV KOORDİNASYON KURULU TOPLANTISI

         Bafra Kaymakamı Halis Arslan başkanlığında yapılan sınav koordinasyon kurulu toplantısına, Bafra Meslek Yüksekokul müdürü Prof. Dr. Ali Kemal Ayan, Turizm Fakültesi Genel Sekreter Hasan Ağırbaş,  Bafra İlçe Jandarma komutanı binbaşı İlhan Güngör,Bafra İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Yiğit, Emniyet personelinden Gökhan Şahin, Murat Sağkan, Fatih Aksoy, Bafra belediyesinden Yazı İşleri müdürü İbrahim Korukçu,Bafra ilçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu ve Bafra  Nüfus Müdürü Mehmet Ali Temiz katıldı.
                             GEREKLİ GÜVENLİK ÖNLEMLERİNİ ALACAKLAR
          Bafra KaymakamI Halis Arslan başkanlığında gerçekleştirilen sınav koordinasyon kurul toplantısında alınan kararlar arasında; 15 Mart’ta yapılacak olan YGS sınav öncesi ve sınav günü alınacak tedbirlerin alınması, sınav günü boyunca nüfus dairesi açık olacak, sınav yapılacak olan alanların çevresinde araç kornası çalınmayacak ve müzikli yayına izin verilmeyecek, Okulların içerisinde sessizlik sıfır seviyede olacak. Emniyet ve Jandarma gerekli güvenlik önlemlerini alacak, Belediye tarafından  sınav yapılacak olan yerlerin belirli bölümlerine “sınavda sessiz olunması” konulu pankartlar asılacak. İlçede yapılacak yerlerde sınav öncesi, yapılacağı gün ve ayrıca sınav sonrasın da gerekli tedbirler sıfır noktada olacak. 
          Ayrıca toplantıda ilçemiz sınırları içerisinde bulunan Turizm Fakültesi ve Meslek Yüksek Okulu ve Milli Piyango Öğrenci Yurdunda etkili güvenlik tedbirlerin alınması, fakülte ve yüksekokul içerisinde güvenli öğretimin devam ettirilmesi ve müessif olayların önlenmesi, sorunların yerinde tespit ve çözümü için öneriler konusunda karşılıklı bilgi alış verişinde bulunuldu. 
      KÖKSAL ÖNER 



Güncelleme Tarihi: 11 Mart 2015, 09:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER