BİLGİN,'TEK OTORİTE AZİZ MİLLET VE HÜKÜMETİMİZDİR'

Mavi Marmara Gemisi’ni ziyaret eden AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Elif Coşkun Bilgin, Yeni Türkiye’nin dünyada hak ettiği saygın konuma gelebilmesinin yolunun, geleceği de kuşatan bir medeniyet tasavvuruna sahip olmaktan geçtiğini söyledi.

BİLGİN,'TEK OTORİTE AZİZ MİLLET VE HÜKÜMETİMİZDİR'

          AK Parti’nin bayan Milletvekili Aday Adayı Elif Coşkun Bilgin, Canik Belediyesi’nin organizasyonuyla insanlık ve özgürlük için Samsun’a gelen Mavi Marmara Gemisi’nde ziyaretçilerle bir araya geldi. Mazlum Coğrafyalar Müzesi’ni gezen, ardından gemi içerisinde düzenlenen veHamit Göktürk’ün konuşmacı olduğu “Kalbimizin Doğusu Doğu Türkistan” konulu konferansa katılan Bilgin, geminin genç bayan misafirleriyle hem sohbet etti hem de öz çekim yaptı.‘Tek otorite aziz millet ve hükümetimizdir’ Mavi Marmara Gemisi’nin Filistin’e insani yardım götürmek amacıyla çıktığı yolculuk için “Otoriteden izin alsalardı” diyenlerin bugün milli iradeye kastettiğine işaret eden Bilgin, “Mavi Marmara Canik Belediyemizin organizesiyle onların kastettikleri otoriteden izin almadan Samsun’a gelmiştir ve inşallah 18 Mart’ta gençlerimizi Çanakkale’de şehitlerimizle buluşturacaktır. Bizim için tek otorite,tek güç aziz milletimizdir ve milletimizi temsil eden Türkiye Cumhuriyeti hükümetidir” dedi.

                                      'ÇANAKKALE RUHUYLA İNŞAA EDİLİR’
          Yeni Türkiye’nin dünyada hak ettiği saygın konuma gelebilmesini yolunun, geleceği de kuşatan bir medeniyet tasavvuruna sahip olmaktan geçtiğine işaret eden Bilgin, “Anadolu coğrafyasının bin yılda ürettiği değerlere yaslanarak, gücünü bu topraklardan alan bir gelecek vizyonu ortaya koyabilen bir siyasi anlayış, ülkemizi layık olduğu konuma taşıyabilir. Geleceği de kuşatan bir medeniyet tasavvuru ancak Çanakkale ve Mavi Marmara ruhuyla inşaa edilir. Mavi Marmara Gemisi’nin Canik Belediyesi’nin organizasyonuyla şehrimize gelmesi ve gençlerimizi Çanakkale’de şehitlerimizle buluşturacak olması bu değerleri korumamız ve gelecek kuşaklara aktarmamız açısından çok
anlamlıdır” diye konuştu.
                                         ‘GELECEK ADINA ÖNEMLİ HİZMET’
       Mavi Marmara Gemisi’nin özgürlüğün ve insanlığın simgesi olduğunu ifade eden Bilgin, “Bugün burada Mavi Marmara Gemisi’nde özellikle gençlerimizi görmek beni gelecek adına çok mutlu etti. Burada değerlerimiz ve geleceğimiz adına çok önemli bir hizmet var. Biz inanıyoruz ki ‘Allah güzeldir, güzeli sever’. Bu nedenle tüm işlerimiz; dünyayı güzelleştirmek, şehrimizi güzelleştirmek, insanımızı güzelleştirmek uğrunadır. Böyle bir organizasyona imza atan Canik Belediyesi’ni kutluyorum” şeklinde konuştu.

      Ziyaret sırasında genç bayanların ilgisiyle karşılaşan Milletvekili Aday Adayı Bilgin, gençlerle öz çekim yapmayı da ihmal etmedi.
      Köksal ÖNER

Güncelleme Tarihi: 12 Mart 2015, 16:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER