BALKAN TÜRKLERİ DERNEĞİ’NDEN ENGELLİLERE DESTEK

Balkan Türkleri Kültür Haberleşme ve Dayanışma Derneği Bafra Şubesi Başkanı Memduh Aksu ve yönetim kurulu üyeleri, engellilere tekerlekli sandalye alınması için 27 çuval mavi kapak topladı.

BALKAN TÜRKLERİ DERNEĞİ’NDEN ENGELLİLERE DESTEK

        Dernek binası önünde düzenlenen törende, Bafra Kaymakamı Halis Arslan ile birlikte Balkan Türkleri Kültür Haberleşme ve Dayanışma Derneği Başkanı Memduh Aksu, Türkiye Omurilik Felçliler Derneği Bafra Şubesi başkanı İsmail Tabak’a 27 çuval mavi kapak’ı teslim etti.

       Sosyal sorumluluk kapsamında dernek olarak mavi kapak topladıklarını belirten Balkan Türkleri Kültür Haberleşme ve Dayanışma Derneği Bafra Şubesi Başkanı Memduh Aksu; “Bu topladığımız kapakları engelliler için araçlara dönüştürüp onlarında bağımsızlığını kazanmasını istiyoruz. Bu doğrultuda dernek adına arkadaşlarımızla birlikte 27 çuval mavi kapak topladık. Bu mavi kapakların toplanmasında Ankara’dan, İstanbul’dan ve Türkiye’nin değişik illerinden destek geldi. Türkiye Omurilik Felçliler Derneği Bafra Şubesine teslim etmekte olduğumuz 27 çuval mavi kapağın toplanmasında emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

           Bafra Kaymakamı Halis Arslan yaptığı konuşmada; “Altı üstü bir kapak deyip geçmemek lazım. Bu kapaklar engellilerimize akülü araba olarak geri dönüyor. Ben bu noktada Balkan Türkleri Kültür Haberleşme ve Dayanışma Derneği Bafra Şubesi Başkanı Memduh Aksu ve yönetim kurulu üyelerini örnek davranışlarından dolayı kutluyorum” diye konuştu.

          NAMIK AZGIN
 

Güncelleme Tarihi: 11 Mart 2015, 12:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER