’BU DÖNEMDE VATANDAŞIMIZIN 315 EKMEĞİ GERİ ALDILAR’

MHP Samsun Milletvekili Aday Adayı Mustafa Keskin,” Aday Adaylığım nedeni ile Tekkeköy MHP İlçe Başkanı Süleyman Şeker ve yönetim kurulunun yanı sıra Tekkeköylüleri de ziyaret etmiş bulunduk ”dedi.

’BU DÖNEMDE VATANDAŞIMIZIN 315 EKMEĞİ GERİ ALDILAR’

         MHP Samsun Milletvekili Aday Adayı Keskin,” Yoksulluğun ve işsizliğin bu denli fazla olduğu dönemde yaşanan olaylar fakirin, yoksulun daha yoksullaştırdı zenginin ise daha zenginleştirdi ve bu dönemde vatandaşımızın 315 ekmeği geri aldılar ”diye konuştu.  

                                ‘HEPİMİZ YAKINEN TANIYORUZ VE  BİLİYORUZ’
        MHP Tekkeköy İlçe Başkanı Süleyman Şeker, “Mustafa Keskin’i zaten tanıdığımız, sürekli görüştüğümüz, beraber olduğumuz dava arkadaşımız, gönüldaşımızdır. Hepimiz yakınen tanıyoruz, biliyoruz. Samsunumuza çok güzel hizmetler yapmıştır. Başarılı ve sevilen arkadaşımızı mecliste görmek nasip olur inşallah” diye konuştu .  
                         ‘VATANDAŞIMIZIN EKMEĞİNE EL KOYDULAR’
          MHP Tekkeköy İlçe Başkanlığında partililerle buluşan MHP Samsun Milletvekili Aday Adayı Mustafa Keskin, yaptığı konuşmada ülke ekonomisini ve son zamanlarda dolarda yaşanan artışları değerlendirdi.        

          Asgari ücret bugün yaklaşık 950 TL, 1 Ocak itibari ile bir asgari ücretli yaklaşık 408 Dolar alırken bugün 6 Mart tarihinde ise 360 Dolar alabildiğini vurgulayan Keskin, “ Yılbaşı itibariyle emekliye, çalışana %3 zam yaparken ücretlinin cebinden ise iki ayda yaklaşık 48 $ aldılar ve yılbaşında Samsun da ekmek 0.75 TL iken bir asgari ücretlinin yaklaşık 1265 ekmek alabiliyor. Bugün ekmek Samsun da 1 TL oldu, insanların evinden 315 ekmeği geri aldılar” diye ifade etti.
           Köksal ÖNER

Güncelleme Tarihi: 11 Mart 2015, 12:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER