BAŞKAN SARICAOĞLU İLÇE ESNAFLARIYLA BÜYÜK GECEDE BULUŞTU

Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu,"Böylesine güzel bir gecede buluşmanın mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz. Bu yıl ilkini düzenlediğimiz tirit gecesini geleneksel hale getireceğiz ve arıca ilçemizi her gecen gün sizlerle birlikte büyütüyoruz" dedi.

BAŞKAN SARICAOĞLU İLÇE ESNAFLARIYLA BÜYÜK GECEDE BULUŞTU

            Geceye katılan davetliler tarafından Başkan Sarıcaoğlu büyük bir ilgi topladı   

                                          BAŞKAN’DAN  HERKESE TEŞEKKÜR 
          Soğuksu Mahallesi'ndeki Belediye Düğün Salonu'nda düzenlenen ve konuklara tirit ikram edilen geceye, Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, Belediye Başkan Yardımcısı Reşat Ayyıldız, Belediye Meclis Üyeleri, Belediye Şube Müdürleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

           Yemek duası, Anadolu İmam Hatip Lisesi Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Ramazan Atıcı tarafından okundu. Masaları gezerek davetlilerle tek tek ilgilenen Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, katılımlarından dolayı herkese teşekkür etti.
                                           'GÜZEL ÇALIŞMALAR YAPIYORUZ'
           Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu,İlçe ekonomisinin iyi yönde ilerlediğini söyledi.Kendisininde bir esnaf çocuğu olduğunu belirten Başkan  Sarıcaoğlu, "Ben de bir esnaf çocuğuyum. Esnafların şu andaki durumlarının nasıl olduğunu biliyorum. Kavak, ekonomik yönden Samsun'un ilçeleri arasında en geride kalmış olanlardan. İnşallah Organize Sanayi Bölgesinde kurulan fabrikalar sayesinde bizim Kavak ilçemiz de ekonomik yönden iyi olan ilçeler arasına girecek. Hükümetimiz arkamızda, büyükşehir belediyesi arkamızda. Verdiği desteklerle güzel çalışmalar yapıyoruz. Kendilerine teşekkür ederim. Yine hep beraber OSB'de yeni fabrikaların kurulması için arayış içerisindeyiz" diye konuştu.
                                            'İLÇE ESNAFININ İLGİSİ BÜYÜKTÜ' 
            Programa esnaflardan büyük ilgi gelirken, bir esnafın otel konusunda sormuş olduğu soruya  cevap veren başkan  Sarıcaoğlu , "Otel ile ilgili projelerimiz hazır çalışmalarımız tamamlandı çok kısa sürede ilçemizde otel olacak" şeklinde konuştu.
             Köksal ÖNER

 

Güncelleme Tarihi: 12 Mart 2015, 16:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER