BAFRA İMAM HATİPLİLER KUTLU DOĞUM HAFTASINI KUTLADI

Bafra Anadolu İmam Hatip Lisesi ‘Kutlu Doğum’ programı düzenledi.

BAFRA İMAM HATİPLİLER KUTLU DOĞUM HAFTASINI KUTLADI

 Bafra Belediyesi Kültür Sanat Merkezinde düzenlenen program, saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasından sonra Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı.

             İMAM HATİP LİSELERİNDE KUTLU DOĞUM COŞKUSU

     Bafra Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerinin hazırladıkları kutlu doğum etkinliğinde de büyük coşku yaşandı. Öğrencilerin seslendirdiği şiir, kaside ve ilahiler büyük alkış aldı.

     Programda Bafra Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri, ilahi, şiir, tiyatro ve sema gösterisi yaptı.

     Programa; Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Bafra Müftüsü İsmail Çiçek, AK Parti Bafra ilçe Başkanı Tuncay Yurduseven, Bafra Belediye Başkan Yardımcılarından İsmail Kurt, Bafra İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu, Okul Müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

      Programa davetli olarak katılan Bafra protokolü tarafından programda görev yapan öğrencilere çeşitli hediyeler verildi. 

                              “KİMSE KİMSEYİ KANDIRMAYACAK”

       Müslümanların aklını yaşama noktasında başlarına alması gerektiğini belirten Bafra Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Berati Aydın, Ben çok mutluyum. Bu senede Bafra ilçesinde çok sayıda, Kutlu Doğum Haftası etkinliği yaşandı. Bu konuda öncelikle Bafra Müftülüğünü tebrik ediyorum. Bizde çok sıkışık olmasın diye, bütün programlar tamamladıktan sonra bir etkinlik daha organize ettik. Bu konuda öğrencilerimize çok teşekkür ediyorum. Bu tür etkinliğin daha yaygınlaşmasını da istiyorum. Biz, müslüman olarak, Hazreti Peygamberimizi çok biliyoruz. Kutlu Doğum haftalarında ve sonrasında biz kendimizi sorgulamamız lazım. İslami konuda birbirimizi kandırmayalım” dedi. 

        Bafra Belediye Kültür Sanat Merkezinde Bafra Anadolu İmam Hatip Lisesi’nin organize ettiği kutlu doğum programı, tiyatro gösterisi ve seyircilerin beğeniyle izlediği sema gösterisi ile sona erdi.   

            NAMIK AZGIN

 

Güncelleme Tarihi: 02 Mayıs 2015, 17:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER