KİCK BOKS SAMSUN TAKIMINI SEÇTİ

Kick Boks Federasyonu Karedeniz Bölge Başkanı ve Samsun İl Temsilcisi Üzeyir Kodan,” 26 Mayıs 03 Haziran tarihleri arasında İzmir’de yapılacak olan Türkiye Şampiyonasında katılmak üzere yapığımız seçmeler soncunda Samsun takımına 19 sporcuyu belirledik” dedi.

KİCK BOKS SAMSUN TAKIMINI SEÇTİ

                       FERDİ KİCK BOKS ŞAMPİYONASI İZMİR DE YAPILAÇAK 

     Kick Boks Federasyonu 2015 yılı faaliyet programında yer alan Türkiye Büyükler ve Gençler (Bay-Bayan) Ferdi Kick Boks Şampiyonası İzmir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Halkapınar Spor Salonunda yapılacağını ifade eden Kick Boks Federasyonu Karedeniz  Bölge Başkanı ve Samsun İl Temsilcisi Üzeyir Kodan,”  İlimizi temsil etmek üzere katılacak olan sporcuları belirlemek üzere İlkadım Belediyesi Mete Adanır spor salonunda gerçekleştirdik” diye konuştu.
                      ‘SEÇMELERE 11 KULÜPTEN 32 SPORCU KATILDI’
      Müsabakalara ilçeler ve Samsun merkezden 11 kulüpten 32 sporcu katıldığını belirten Kick Boks Federasyonu Karedeniz  bölge başkanı ve Samsun İl Temsilcisi Üzeyir Kodan ,”Yapılan seçme müsabakaları sonucu Samsun takımına 19 sporcuyu belirledik. Seçilen sporcular 26 Mayıs 03 Haziran tarihleri arasında,  İzmir’de yapılacak Türkiye Şampiyonasında Samsun İlimizi başarı ile temsil edeceklerine inanıyorum” şeklinde konuştu.
            Köksal ÖNER

Güncelleme Tarihi: 03 Mayıs 2015, 16:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER