BAFRA ÖZEL EĞİTİM UYGULAMA MERKEZİ KERMES AÇTI

Samsun’un Bafra ilçesinde faaliyette bulunan Bafra Özel Eğitim Uygulama Merkezi Okul Aile Birliği tarafından okulda eğitim gören engelli öğrencilere yönelik yardım amaçlı kermes düzenledi.

BAFRA ÖZEL EĞİTİM UYGULAMA MERKEZİ KERMES AÇTI

        Hacınabi Mahallesi Ekmekçi Sokak No:5’de açılan kermeste bir konuşma yapan Bafra Özel Eğitim Uygulama Merkezi Okulu müdürü Mustafa Yiğit,”Velilerimizin hepsi bu yılki kermesimizi başta rahmetli öğrenci velimizi merhum Menderes abimiz ve bizim için düzenlemek istediklerini söylediler.  Bu duygulu ve anlamlı kermese katılmanız bizleri ayrıca gururlandırmıştır.  Bu kermesi hazırlayan ilk başta okul aile birliğine ve velilerimize teşekkür ediyor, göstermiş oldukları emek ve çabalardan dolayı hepsini yürekten alkışlıyorum. Kermesimize katkıda bulunanlara da ayrıca şükranlarımızı sunuyorum. Bende bu kermese bir katkı yapmak istiyor ve almış olduğum ek ders parasını kermesimize bağışlıyorum. Ve bağışımı Bafra Özel Eğitim Uygulama Merkezi Okulu aile birliği başkanımız Aysun Demir’e takdim ediyorum” dedi.

                            KERMES 10 MAYIS’A KADAR AÇIK KALACAK

     AK Parti Samsun Milletvekili adayı Kamuran Özden, okulun yapmış olduğu çalışmalardan dolayı okul müdürünü ve okulun velilerini tebrik etti. Bafra Özel Eğitim Uygulama Merkezi Okulu müdürü Mustafa Yiğit, velilerin sevgisine layık olmak için bir aylık ek ders ücretini kermese bağışladı.

    Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, okulun tüm programlarına katıldığını, özel öğrencilere her zaman değer verdiklerini, Bafra Özel Eğitim Uygulama Merkezi Okul idaresine ve Aile Birliğine teşekkür etti. 

    Kermesin açılışına;  AK Parti Samsun Milletvekili adayı Kamuran Özden, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, AK Parti Bafra İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven, Bafra Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu, Bafra Belediye Meclis üyeleri, Bafra Müftüsü İsmail Çiçek, Bafra Emniyet Müdürü Mustafa Yiğit,  sivil toplum örgütü temsilcileri, okul müdürleri, öğretmenler ve vatandaşlar katıldı.

      NAMIK AZGIN


 

Güncelleme Tarihi: 04 Mayıs 2015, 18:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER