BAŞKAN ÖZDEMİR,'PARİMİZE KATILAN 60 KİŞİNİN BELGELERİNİ VERDİK VE ROZETLERİNİ TAKTİK'

MHP Canik İlçe Başkanı Metin Özdemir," Canik MHP İlçe Başkanlığı'nda partiye yeni üye olan 60 kişiye düzenlenen törenle rozet takıldık ve katılım belgelerini verildik. Bu arada partimize katılımlar devamı gelecektir "dedi.

BAŞKAN ÖZDEMİR,'PARİMİZE KATILAN  60 KİŞİNİN  BELGELERİNİ VERDİK VE ROZETLERİNİ TAKTİK'

     Canik'te MHP'ye yeni katılan 60 kişiye düzenlenen törenle rozetleri takıldı. Katılım nedeniyle bir açıklama yapan MHP Canik İlçe Başkanı  Metin Özdemir, MHP'ye son bir ayda 60 kişinin üye olduğunu belirterek, "Samsun'da özellikle ilçemizde MHP'ye büyük ilgi var ve her geçen gün artıyor. Son bir ayda partimize Canik'ten üye olan 60 kişinin katılım belgelerini verdik ve rozetlerini taktik  " diye konuştu. 

                'HALKIMIZA  ANLATABİLMEK İÇİN DAHA ÇOK ÇALIŞACAĞIZ'
      MHP, her geçen gün büyüyor ve oylarını artırdıklarını dile getiren  MHP Canik İlçe Başkanı  Metin Özdemir," Partimize kadınlarımızın ilgisi de çok arttı. BÜ gün seçim beyannamemiz açıklandı. daha çok dar gelirlilere yönelik ekonomik iyileştirmeler paketi. Biz bunu halkımıza  anlatabilmek için daha çok çalışacağız. MHP Samsun'da birinci parti, Türkiye'de iktidar olmayı hedefliyor ve biz bu hedefimize ulaşmak için elimizden gelen çabayı göstereceğiz. Alanda çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz." diye konuştu.
                 KATILIM BELGELERİ VERİLİRKEN ROZETLERİNİDE TAKTILAR
      Daha sonra MHP Canik İlçe Başkanlığı'nda yeni katılan üyeler için tören düzenlendi. Törene  MHP Canik İlçe yönetim kurulu üyeleri, belediye meclis üyelerinin yanı sıra MHP Milletvekili adayı Mustafa keskin de katıldı.

      Konuşmaların ardından yeni katılan üyelere rozetleri MHP Milletvekili adayı Mustafa keskin, MHP Canik İlçe Başkanı Metin Özdemir, parti yönetim kurulu üyeleri ve meclis üyeleri taktılar ve daha sonra  günün anısına parti binası önünde toplu halde fotoğraf çektirmeyi ihmal etmediler
       Köksal ÖNER

Güncelleme Tarihi: 04 Mayıs 2015, 16:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER