BAFRA MUHTARLAR DERNEĞİNDEN KAYNAŞMA YEMEĞİ

Bafra Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Çalışkan, eski ve yeni muhtarlara kaynaşma yemeği düzenledi.

BAFRA MUHTARLAR DERNEĞİNDEN KAYNAŞMA YEMEĞİ

     Bafra Şehir Kulübünde düzenlenen kaynaşma yemeğinde, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin'de muhtarlarla bir araya geldi.

28 NİSAN PAZARTESİ GÜNÜ MUHTARLAR DERNEĞİ BAŞKANLIĞI SEÇİMİ YAPILACAĞI BİLDİRİLDİ

     Yemekte konuşan Bafra Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Çalışkan, birlik ve beraberliğin önemine vurgu yaparak,"Bizi biz yapan ve ayakta tutan en önemli değerlerimizden bir tanesi birlik ve beraberliğimizdir. Bunun devam ettirilmesi gerekir" dedi.

      Seçilen her muhtarı kendilerinin bir belediye meclis üyesi gibi değerlendirileceğini belirten Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin ise, "Allah nasip ederse, 5 sene beraber hizmet edeceğiz. Muhtarlar hizmeti Bafra Belediyesinden alacaksınız. Beraberce, yeni mahallelerimiz olan çalışmalarımızda devam ediyor. Bizim ilk meclisimizde, meclisimizden yetki aldık. Greyder, dozer, kepçe, kamyon araç filomuz bizim Bafra'nın merkezine, hiçbir yere bağlı olmadığını muhtarlarımızla paylaştık. Allaha şükürler olsun, biz şov yapmadık, iş yaptık ve Bafra'nın geleceğini kurduk. Önümüzdeki dönemde, yeni mahallelerimize araç filomuzu biraz daha güçlendirdikten sonra yani mahallemiz olan köylerimize de, hizmetlerimizi daha güzel bir şekilde yapacağımızı burada ifade ediyorum. Benim herkesle diyaloglarım iyidir. Mustafa kardeşimizden ben bir yanlış görmedim. O bakımdan hepinizin huzurunda kendisine teşekkür ediyorum. Muhtarlarımız, siz bize problemleri ulaştıracaksınız. Bafra'yı beraber yöneteceğiz, beraber iş yapacağız, birlikte hareket edeceğiz. Ortak akılla Bafra'yı yöneteceğiz. Bizim işimiz Bafra'yı Meclis üyelerimizle, muhtarlarımızla beraber, geleceğe hazırlamaktır "diye konuştu. 

      Yemeğe, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Bafra Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Çalışkan ve mahalle muhtarları katıldı.   

NAMIK AZGIN     

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER