RANT DAYAĞI İDDİASI

Özel bir havayolu şirketinde servis şoförü olarak çalışan Sadık Derici, yolcusunu almaya çalışırken devlete ait bir servis şirketinin çalışanları tarafından dövüldüğünü, tehdit edildiğini iddia etti.

RANT DAYAĞI İDDİASI

      Özel bir havayolu şirketinde servis şoförü olarak görev yapan Sadık Derici(37), şirket yolcusunun havaalanına ulaşmak için kendilerini tercih etmesi nedeniyle, devlete ait yer hizmetleri servisi çalışanları tarafından dövüldüğünü, tehdit edildiğini iddia etti.

                   YOLCU SERVİS ARACINA BİNDİ DİYE DARP EDİLDİ

     Samsun Havaalanında devlete ait yer hizmetleri şirketi çalışanı 7-8 kişi tarafından öldüresiye dövüldüğünü ileri süren Sadık Derici, "Özel bir havayolu şirketinde servis şoförü olarak çalışmaktayım. Olay günü akşam saatlerinde Bafra'dan yolcularımı alarak, Çarşamba Hava Limanına doğru hareket ettim. Firmamızdan yer ayırtan ve Canik Belediye evleri mevkiinde servisimizi bekleyen kayıtlı yolcumuzu Havaş servis şoförünün almaya çalıştığını gördüm. Kayıtlı yolcumu almak için durduğumda servisinin geldiğini gören yolcu, valizini diğer araçtan alarak firmamızdan yer ayırdığı için servisimize bindi. Yetkisi olmadığı halde kayıtlı yolcumuzu almaya çalışan Havaş Servis Şoförü A.A. Bana ‘Seninle görüşeceğiz' diyerek tehdit etti" dedi.  

      Samsun Çarşamba Havaalanında yolcularını indirdikten sonra A.A'nın yanına gererek, üzerine yürüdüğünü ve tehdit ettiğini öne süren Sadık Derici, "Ne olduğunu anlamadan arkamdan gelen 7-8 kişi tarafından tekme, tokat saldırdılar. Havaalanı polisi müdahale ederek hayatımı kurtardı. Yediğim dayak sonrasında hastaneye gittim ve doktor 7 gün rapor verdi. Beni darp eden A.A. ve diğerlerinden şikâyetçi oldum. Şuan can güvenliğimin tehlikede olduğunu düşünüyorum ve bu konuda yetkililere sığınıyorum" diye konuştu.

"ŞAHISLARDAN HEM ŞİKAYETCİYİM, HEMDE DAVACIYIM, UZLAŞMAYI KABUL ETMİYORUM"

       6 ay önce yine buna benzer bir olayı yaşadıklarını belirten Sadık Derici, "Benim yaşadığım olayın benzeri yaklaşık 6 ay önce başka bir arkadaşım yaşadı. Yine aynı şahıslar, Çarşamba hava limanında benzer gerekçelerle bir arkadaşımızı döverek hastanelik etti. Hastaneden 13 gün rapor alan arkadaşımıza hava limanı yetkilileri bu tarz olayın tekrar yaşanmayacağını söyleyerek olayın üstünü kapatmışlardı. 6 ay geçmedi, aynı şey benim başıma geldi. Yarında bir başkasının başına gelebilir" şeklinde konuştu.  

NAMIK AZGIN   

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER