banner221

MİLLİ İTTİKAK’IN ADAYLARI ÇALIŞMALARINA HIZ VERDİ

Saadet Partisi ve Büyük Birlik Partisi’nin birleştiği Milli İttifak’ın Milletvekili adayları Samsun’da seçim çalışmalarını sürdürüyorlar.

MİLLİ İTTİKAK’IN ADAYLARI ÇALIŞMALARINA HIZ VERDİ

        Saadet Partisi ve Büyük Birlik Partisi’nin birleştiği Milli İttifak’ın Milletvekili adayları, Samsun’un Yakakent ilçesinde seçim çalışmalarını sürdürdü.

        Adaylar, gezileri kapsamında gittikleri her yerde vatandaşın teveccühü ile karşılaşıyor.

        7 Haziran 2015 Milletvekili Genel Seçimlerine Milli İttifak adı altında katılacak olan SP ve BBP’li Milletvekili adayları çalışmalarına hız verdi.

        BBP Samsun İl Başkanı Ahmet Katrancı, SP Yakakent ilçe Başkanı Murat Durhat ile birlikte Samsun’un Yakakent ilçesine esnaf ziyaretleri yapan SP Samsun Milletvekili adayı Ali Vural, Turhan Bayraktar, Bilal Arslan Yakakent ilçesinde vatandaşların büyük desteği ile karşılaştı.  

         Gittikleri her mahallede vatandaşları tek tek dolaşarak sorunlarını dinleyen Milli ittifak’ın adayları, 7 Haziran sonrası iktidar olduklarında tüm sorunları çözeceklerini söylüyorlar. Saadet Partisi ve Büyük Birlik Partisi’nin geçmişlerinin tertemiz olduğunu belirten adaylar, Milli ittifak iktidarı ile Türkiye’nin tüm sorunlarından kurtulacağını belirttiler.

       Gelecek nesiller için çözümün Milli İttifak'ta olduğunu belirten SP Samsun Milletvekili adayı Ali Vural, halkın bu sefer tercihinin Milli İttifaktan yana olacağını söyledi.

      Evlerinde ziyaret ettikleri hastalara geçmiş olsun dileklerini ileten Milli İttifak adayları, çocuklarla sohbet ediyor, kadınların sorunlarını dinliyor ve vatandaşın dertleri ile hemhal oluyor.

    Sadet Partisi ve  Büyük Birlik Partisi’nin Samsun il yönetimi ve Bafra ilçe yönetim kurulu üyeleri Bafra, Alaçam,19 Mayıs ve Yakakent ilçesinde seçim çalışmalarına eşlik ediyor.

           NAMIK AZGIN 

 

 

Güncelleme Tarihi: 06 Mayıs 2015, 10:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER