banner221

İLHAN VE ÇOBAN AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ

Sati-Mustafa İlhan çiftinin öğretmen oğlu İlhami ve Nurgül-İlhan Çoban çiftinin öğretmen kızları Kübra Çoban, seçkin davetlilerin katıldığı düğün merasimiyle, dünya evine girdi.

İLHAN VE ÇOBAN AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ

         Öğretmen İlhami İlhan ve Öğretmen Kübra Çoban, Ayışığı Düğün Salonunda görkemli bir düğünle evliler kervanına katıldılar.

       Bafra ilçesinin Mevlana Mahallesi Yunus Emre Sitesi Dilek Apartmanında toplanılıp, İshaklı Mahallesi Eski Şube Caddesi Koyuncu Apartmanına gelin almaya gidildi.  

                 ÖĞRETMENLER İLHAMİ VE KÜBRA DÜNYA EVİNE GİRDİ

       Sati- (Öğretmen) Mustafa ilhan çiftinin oğlu öğretmen İlhami İlhan ile Nurgül-İlhan Çoban çiftinin öğretmen kızları Kübra Çoban, Ayışığı Düğün Salonunda gerçekleştirilen görkemli bir düğünle dünya evine girdi. 

       Coşkulu bir şekilde katılımın yaşandığı düğün merasiminde vatandaşlar,İlhan  ve Çoban ailesini yalnız bırakmadı. Düğün merasiminde davetli vatandaşlar müzik eşliğinde coşkulu anlar yaşadı.

        Bafra ilçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu ve Karadeniz Erkek Öğren ci Yurdu Müdürü Ömer Yayla’nın nikâh şahitliği yaptığı düğün merasiminde, Kübra ve İlhami İlhan çiftinin nikâhını Bafra Belediyesi nikâh memuru Yaşar Şenel kıydı. 

        Bafra ilçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu, çifte mutluluk dileyerek, aile cüzdanını gelin Kübra İlhan’a verdi.

                    HAVAİ FİŞEK GÖSTERİSİ VE PASTA KESİMİ İLGİ GÖRDÜ 

        İlhan ve Çoban ailesi Ayışığı Düğün Salonunda gerçekleşen düğün merasiminde, davetlilerle yakından ilgilendi. Düğün merasiminde İlhan ve  Çoban ailelerinin yakınları genç çiftin mutluluklarını paylaştı.

        Düğün pastasını kesen Kübra-İlhami çifti uzun süre dans ettiler. Yakınları ve arkadaşlarının da katılımıyla gerçekleşen düğünde çift gönüllerince eğlendi.

        BAFRA MÜFTÜSÜ İSMAİL ÇİÇEK DÜĞÜN MERASİMİNDE DUA YAPTI

         Düğün merasimine; Bafra İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu, Karadeniz Erkek Öğren ci Yurdu Müdürü Ömer Yayla, Bafra ilçe Müftüsü İsmail Çiçek, Türk Eğitim-Sen Bafra ilçe Başkanı İbrahim Akekmekci, Bafra Orta Karadeniz Gazeteciler Derneği Başkanı ve Altınova Gazetesi İmtiyaz Sahibi Bilal Mürtezaoğlu, TÜRKAV Bafra ilçe Başkanı Gıyas Varol, Eğitim-Bir-Sen Bafra İlçe Başkanı Hamdi Yıldız, Okul Müdürleri, öğretmenler, mesleki oda temsilcileri, ilhan ve Çoban ailesi yakınları ve çok sayıda davetli vatandaş katıldı.

           Öğretmen Mustafa İlhan oğlu İlhami İlhan’ın düğününde yaptığı konuşmada,” Düğün merasimimize gelen ve mutluluğumuzu paylaşan herkese İlhan ve Çoban ailesi adına teşekkür ediyorum” dedi.

           Düğün merasimi hediyelerin verilmesinin ardından eğlence ile son buldu.

      NAMIK AZGIN 

 

Güncelleme Tarihi: 05 Mayıs 2015, 10:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER