HALİL İBRAHİM SAL,”BAFRA’NIN DERDİ YOL VE BÜYÜKŞEHİR YASASI” DEDİ

Bafra İlçesinin Emirefendi Mahallesinde ikamet eden Halil İbrahim Sal, Bafra’da yaşayan vatandaşların, yol ve büyükşehir yasasından şikayetçi olduğunu söyledi.

HALİL İBRAHİM SAL,”BAFRA’NIN DERDİ YOL VE BÜYÜKŞEHİR YASASI” DEDİ

      Çeşitli isteklerde bulunan Halil İbrahim Sal,“ Bafra ilçesinin en büyük sıkıntıları arasında yol görülüyor.Bafra ilçesine modern Pazar yeri yaptılar. Oradaki sokaklar bile şuan iyi görülmüyor. Büyükşehir yasasıyla, Bafra’yı Büyükşehir Belediyesine verdiler. Su sorunu var, su sorununu bile Samsun Büyükşehir Belediyesine gitmemize rağmen çözemiyoruz. Saski’ de, diski de, diyorlar, ayıp bir şey var “dedi.

     Sal,”Seçimin geliyor ve kim olursa olsun ben milletvekili adaylarını tanımıyorum. Sadece kafamda olan partiye oy veriyorum. Ben belediye başkanına sokak köpekleri yüzünden gitmeye utanıyorum. Sokak köpeklerinden kadınlar korkuyor. Bu belediye başkanı sevdiğim insandır, saygı duyduğum bir insandır. Belediye başkanımızın yapacağı bir iş var. Belediye Başkanımız elini cebine koyacak, sokakta gezecek, Selamun aleykum nasılsınız dostlarım diyecek” diye konuştu.

     Kaldırım işgaline her zaman karşı olduğunu belirten Halil İbrahim Sal,”Bafra’da çok sayıda araba var. Esnaflar bazen kaldırım işgalini fazla yapıyor. Yetkililerin her zaman gözetleme yapmasını arzu ediyorum. Ana caddelerden arabaların kaldırılması iyi oldu. Kaldırım işgalinde Belediye başkanımız çıkacak hiç kimseye sormadan, kendi görecek ve kendi gerekeni söyleyecek. Bafra’da lüks hayat merakı var. Bu noktada, yani ekonomik noktada günümüz insanları biraz tutumlu olması lazım” şeklinde konuştu.

      NAMIK AZGIN     

Güncelleme Tarihi: 02 Mayıs 2015, 16:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER