MHP ADAYI EDİS:”BU SEÇİM TÜRK-İSLAM DÜNYASI İÇİN ÖNEMLİ BİR SEÇİMDİR”

MHP Bafra ilçe Başkanlığı tarafından delegelere sabah kahvaltısı verildi.

MHP ADAYI EDİS:”BU SEÇİM TÜRK-İSLAM DÜNYASI İÇİN ÖNEMLİ BİR SEÇİMDİR”

      Bafra ilçesinin Güven Sokakta bulunan MHP Seçim Koordinasyon Merkezinde verilen kahvaltıya; MHP Samsun Milletvekili adayı Hüseyin Edis, MHP Samsun il Başkan Yardımcısı Önder Fatih Şenol, MHP Bafra ilçe Başkanı Av. Hüseyin Acar, MHP Alaçam İlçe Başkanı Ersin Kıcır, MHP Bafra ilçe yönetim kurulu üyeleri ve delegeleri katıldı.

    Türkiye’nin tek adam tarafından yönetildiğini belirten MHP Bafra ilçe Başkanı Av. Hüseyin Acar,” Birlik ve beraberliğimizin teminatı olan Milliyetçi Hareket Partisi Bafra İlçe Başkanlığı teşkilatı olarak bir kahvaltı organize ettik.7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan seçimin Türkiye ve Türk dünyası açısından çok büyük önem arz eder.7 Haziran tarihi milli egemenlik ile kaçak saraydan Türkiye’yi sadece, aylık fertleriyle yönetmek isteyen bir Cumhurbaşkanına karşı, milli irademizi ortaya koymak için 7 Haziran seçimine önem veriyoruz. Birlik ve beraberliğimizin yanında, Türk milletinin geleceği açısından, 7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan genel seçim, ehemmiyet arz etmektedir” dedi.

       MHP Samsun il Başkan Yardımcısı Önder Fatih Şenol ise,” Bütün milliyetçiler toplandı. İnşallah 7 Haziranda, birlik ve beraberliğimizi gösterip iktidar olacağız. Seçtiğimiz adaylarımız çok çalışkan ve çok gayretli, hepside birbirinden pırıl pırıl adaylar, hiçbirinin geçmişinde leke getirecek en ufak bir şey yok. Hepinizin desteği ile inşallah bu seçimde, birinci parti olacağız” diye konuştu.         

       MHP Samsun Milletvekili adayı Hüseyin Edis yaptığı konuşmada, ’’Hepinizin bildiği gibi ülkemiz kazası olmayan bir kader seçimine gitmekte. Bu seçim bizim için değil,Türkiye için değil, Tüm Türk dünyasına örnek olduğumuz için tüm Türk-İslam dünyası için önemli bir seçimdir. Türkiye’de siyasi seçimler oy almak için değil Türkiye’nin içinde düştüğü sıkıntıdan kurtulmanın seçimi olacaktır. Bu seçimde gitmedik yer, sıkılmadık el bırakmayacağız. Onun için bu davaya gönül vermiş herkesin sahada olması gerekir. MHP sadece MHP tabanından ibaret bir parti değil. Bu davaya gönül verenlerin hiçbir zaman davet beklememesi gerekir. Bu davada biz elimizi değil bedenimizi, gövdemizi ortaya koyduk. Daha dün eski ulaştırma bakanı şimdi ki; Cumhurbaşkanı  Danışmanı Binali Yıldırım’ın açıklamaları vardı, diyor ki, ’Biz koalisyon yapmayacağız, azınlık hükümeti kuracağız. Eski Cumhurbaşkanı  sayın Abdullah Gül diyor ki, ’Muhalefet çok güçlü geliyor.’ İktidar partisinin kendi insanları şunu biliyor. Muhalefet gümbür gümbür geliyor. Ve Milliyetçi Hareket Partisi   iktidara koşuyor. Bunlar bunun farkında. Önce devleti yönetmek için Milliyetçi kadrolara ihtiyaç var. Biz Türkiye’nin çözümleri için varız. Ve problemlerini çözeceğiz” şeklinde konuştu.

          NAMIK AZGIN  

Güncelleme Tarihi: 02 Mayıs 2015, 15:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER